"Sale Janković"
"Sale Janković"

Janković: Što se Zvezde tiče, prvenstvo već sutra može da počne!

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.02.13. | 19:11

"Zadovoljan sam i kako su momci istrčali i kako su stajali na terenu, odnosno taktički parirali ukrajinskom timu", kaže Janković

Sale JankovićTrener Crvene zvezde Aleksandar Janković zadovoljan je igrom i ishodom protiv Šahtjora (0:0). Janković je uveren da su njegovi izabranici sada i definitvno spremni za nastavak prvenstva.
“Utakmica sa Šahtjorom i rezultat koji smo ostvarili značajan je prvenstveno za samopouzdanje i veru u sebe za naš tim. Realno gledajući, igrali smo protiv rivala koji predstavlja sam vrh evropskog fudbala, što dokazuje i činjenica da se pripremaju za revanš duel osmine finala Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda. Činjenica je takođe da smo imali dosta sreće i da je protivnik promašio dosta prilika, od kojih je jedna i penal koji je odbranio Bajković, tako da želim posebno da mu čestitam na tome. Zadovoljan sam i kako su momci istrčali i kako su stajali na terenu, odnosno taktički parirali ukrajinskom timu. Spremni smo za šampionat, i što se nas tiče, već sutra može da počne”, rekao je Janković.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Antalija 2013FK Crvena zvezdaEvropaSale JankovićTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara