"Adnan Januzaj"
"Adnan Januzaj"

Januzaj ne želi da napreduje u karijeri...

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.01.16. | 16:28

Tako bar tvrdi trener Dortmunda Tomas Tuhel koji mu je otkazao pozajmicu i vratio ga u Mančester Junajted

Adnan Januzaj

Trener Dortmunda Tomas Tuhel kritikovao je Adnana Januzaja zbog nedostatka želje za napredovanjem tokom pozajmice na Vestfalenu iz Mančester Junajteda.

Izabrane vesti

Mladi Belgijanac nije bio stater ni na jednom bundesligaškom meču za Milionere ove sezone, a kako u njegov ugovor o pozajmici nije bila stavljena nikakva klauzula, timovi su se dogovorili prošle nedelje da okončaju sporazum i da se fudbaler poreklom sa Kosova odmah vrati na Old Traford.
“Šteta što nije pokazao nikakvu želju, niti volju za napretkom koji treba da pokažu fudbaleri u njegovim godinama. Moj utisak je da od starta nije glavom bio sa nama, već da je veliki deo njega i dalje bio mislima u Mančesteru, što se i videlo jer je svaku stvar u Dortmundu upoređivao sa Junajtedom. Nismo mogli da mu pomognemo da se otrese tog utiska”, objasnio je Tuhel.

Luj van Gal, s druge strane, namerava da pruži Januzaju šansu da se dokaže, ali prvo mora da odigra nekoliko mečeva za Mančesterov tim do 21 godine kako bi se fizički spremio.
“Verujem u talenat Adnana Januzaja. Rekao sam još u avgustu da će teško dobiti minutažu u Dortmundu i naravno, bio sam u pravu. Nije odigrao puno utakmica svih 90 minuta ove sezone i moraće prvo da stekne kondiciju na treninzima drugog tima. Ukoliko sa papirologijom bude sve u redu, očekujem da u ponedeljak igra protiv Redinga za rezerve junajteda”, zaključio je Van Gal.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tomas TuhelLuj van GalBorusija DortmundBelgijaAdnan Januzaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara