"DEJVID MOJES I ADNAN JANUZAJ"
"DEJVID MOJES I ADNAN JANUZAJ"

Januzaj otrčao u Mojesov zagrljaj!

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.08.16. | 15:16

Belgijski reprezentativac ponovo će sarađivati sa menadžerom koji ga je lansirao u zvezde

DEJVID MOJES I ADNAN JANUZAJPoznato je da ne cveta ljubav između Žozea Murinja i Adnana Januzaja, a čitava situacija kulminirala je prelaskom naturalizovanog Belgijanca u Sanderlend! Krilni napadač Crvenih đavola provešće narednu sezonu na pozajmici u redovima Crnih mačaka. Ipak, ni sada nisu ispunjene sve njegove želje jer je od uprave zahtevao trajni transfer. Pre Januzaja Sanderlend se ovog leta već dvaput pojačao iz Mančestera - došli su Pedi Mekner i Donald Lav.

Ofanzivac poreklom sa Kosova i Metohije preseljen je u drugi tim Đavola, a kako nije hteo da se presvlači u svlačionici rezervista, Murinjo je znao kako da mu odgovori  - morao je da to učini u toaletu, pošto mu je zabranjen prilaz svlačionici prvog tima.

Izabrane vesti

Bilo je interesovanja iz Španije i Italije, ali Januzaj je spas potražio u Sanderlendu. Slučajnost? Nikako. Odlazak Sema Olardajsa na klupu engleske reprezentacije izazvao je lančanu reakciju na Ostrvu. Dejvid Mojes je postao menadžer ekipe sa Stadiona svetlosti, a Januzaj je upravo pod Škotovom palicom pre tri godine pružao najbolje partije na Old Trafordu. Reakcija uprave bila je tada najbolja moguća po Belgijanca. Nagrađen je petogodišnjim ugovorom. No, kako sada stvari stoje, izgleda da su se u Junajtedu pokajali zbog ovog poteza...

Kako pišu ostrvski mediji, Januzaj nije dobio nikakvo upozorenje niti objašnjenje zašto Murinjo ne računa na njega jer smatra da je dovoljno fizički spreman da konkuriše za najbolji Junajtedov tim. Sve je bilo prilično jasno kada je Belgijanac ostao bez svog broja - Entoni Marsijal zadužio je dres sa brojem 11, dok je Zlatan Ibrahimović uzeo devetku.

Januzaj je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Borusiji Dortmund, ali se nije proslavio. Upisao je samo 10 nastupa, od čega je na tri bio starter.

Prošlog meseca je putovao na turneju Crvenih đavola u Kini, ali na kraju se nije našao među 23 odabrana za predstojeću sezonu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SanderlendPremijer ligaletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaAdnan Januzaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara