""
""

Januzaj prkosi Murinju: Glumi zvezdu i neće u svlačionicu s drugim timom

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.08.16. | 13:04

Belgijanac s kosovskim pasošem Adnan Januzaj besan zbog Murinjove degradacije sabotira svlačionicu druge postave Mančester Junajteda

Naturalzovani Belgijanac Adnan Januzaj koji će najverovatnije zadužiti dresreprezentacije takozvane države Kosova besan je na Žozea Murinja, trenera Mančester Junajteda. Njega je šef stručnog štaba procenio kao nedovoljno spremnog za najbolju selekciju Mančestera i poslao na doradu treneru drugog tima, Vorenu Džojsu. To bi možda i drugorazredna vest da Januzaj ne pravi feštu u Mančesteru, jer ne želi da se povinuje autoritetu smatrajući da zaslužuje poseban tretman. On naime neće da se presvlači u istoj svlačionici sa drugom postavom ekipe čime direktno pokazuje bes zbog Murinjove odluke.

Izabrane vesti

Januzaj je čvrst u svojoj odluci da je Murinjo pogrešno procenio njegove sposobnosti, i da njemu kao iskusnom fudbaleru nikako nije mesto u ekipi talentovanih, ali manje iskusnih fudbalera. On smatra da sa 63 utakmice u prvom timu Mančestera zaslužuje da ostane u glavnoj selekciji za koje je igrao kod Luisa van Gala i Dejvida Mojesa.

Trenutno se misli da će Adnan Januzaj svakako napustiti redove Đavola, ali kako i na koji način će se Mančerter otarasiti  fudbalera još uvek nije sigurno. Ukoliko Mančester dobije pravu ponudu, Belgijanac sa kosovskim dokumentima trajno će napustiti Murinjovu družinu. Da podsetimo, on je prošle sezone bio bio pozajmljen Borusiji iz Dortmunda, ali se u novododeljenoj ulozi nije proslavio.

Mančester će sada preračunati sve opcije, ali je sigurno da Januzaj ne odlazi iz ekipe bez valjane nadoknade koja će zadovoljiti Junajtedova merila.   

  (FOTO:Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaLuis Van GalDejvid MojesAdnan Januzaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara