Jaro ne uliva poverenje: Bez golmana, napadača i pojačanja

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.07.18. | 11:53

Tim iz Jakobštada u problemu

Jara se treba paziti. Jedan od kandidata za plasman u najviši rang Finske nalazi se u raskoraku želja i rezultata, a umnogome tome kumuju odlasci i zdravstveni bilten. Jer, tim iz Jakobštada ostao je nedavno bez prvog napadača, angažovao dvojicu, a izgubio prvog golmana na par nedelja.

Krenimo redom. Crnogorski ofanzivac Saša Jovović, koji je na 67 utakmica u Ikonenu postigao 34 gola noseći uniforme nekoliko ekipa, rastao se sa Jarom posle šest meseci, a klub je reagovao angažovanjem dvojice brazilskih napadača. De Bona neće moći da debituje danas protiv Kajanija u okviru 14. kola drugoligaškog ranga u zemlji hiljadu jezera, jer nije na vreme registrovan, dok je pitanje da li će Jaro moći da računa na usluge povratnika u klub Denisa. Naime, ovaj špic stigao je iz redova Li Mana iz Hongkonga, i prilično je umoran od puta.
"Denis je dugo putovao, a dodatno mu teško pada velika vremenska razlika u odnosu na Hongkong. Ipak, u konkurenciji je za tim", izjavio je strateg domaćina Karkalainen, ali je sasvim izvesno da momak koji je pre četiri godine nosio dres Jara neće biti u startnoj postavi.

Izabrane vesti

Povrh svega, prvi čuvar mreže domaćeg tima Emil Ehberg polomio je prste na treningu i neće moći da brani u narednih pet nedelja. Top znači da će među stative prvi put stati tinejdžer Edstrem. To je, dakle, prilika da Kajani iznenadi favorita, i najzad prekine niz od tri poraza. Kajani je postizao barem dva gola na četiri od proteklih šest susreta, a teško da će Jaro bez prvog golmana uspeti da sačuva mrežu. Takođe, Kajani je igrao 3+ na sedam vezanih gostovanja, pa verujemo u nastavak ove serije.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:30 5721 FIN 2 Jaro - Kajaani ug 3+ 1,50
Ukupna kvota1,50

FINSKA 2 - 14. KOLO

Sreda
17.30: (1,67) Jaro (3,70) Kajani (4,70)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Finska 2Jarosportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara