"Gafurov"
"Gafurov"

Javorove uzdanice pred Novi Pazar: Đogatović, Milović, Đokić i Gafurov!

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.07.16. | 15:34

Nema Stojakovića i Eliomara...

GafurovFudbaleri Javora startovali su remijem (2:2) na premijeri Superlige u Surdulici. Osvojeni bod je po meri bivšeg trenera Radnika, a sad šefa struke u Ivanjici, Miloša Veselinovića koji  očekuje pobedu u drugom kolu Superlige protiv Novog Pazara.
Gosti su drastično promenili ekipu u odnosu na prošlu sezonu. Ostao im je trener, a Javor je promenio i tim, i trenera. U Surdulici smo gubili sa 2:0, ali smo se vratili u igru, izjednačili rezultat i osvojili bod. Remi nam je dao vetar u leđa, novo samopuzdanje pred naredni meč u Ivanjici”, kaže za MOZZART Sport Veselinović.

Poznavaoci fudbalskih prilika u Superligi smatraju da je najrealniji trijumf Javora u duelu sa Pazarcima?
Neće nam biti lako da ostvarimo pobedu i uknjižimo sva  tri boda. Ono što je bitno, nemamo povređenih igrača, ali svi fudbaleri nisu dovoljno fizički pripremljeni. Danas ću doneti odluku o spisku fudbalera za duel sa Pazarom. Računam na okosnicu tima iz minule sezone Đogatovića, Milovića, Đokića i Gafurova. Stojaković i Eliomar su bili povređeni, u trenažnom su procesu, ali nisu spremni. Ostalo su novajlije ili igrači koji minule sezone nisu bili u prvom planu. I pored svega nadamo se trijumfu”, zaključio je za naš portal trener Miloš Veselinović.

Izabrane vesti

Utakmica Javor - Novi Pazar igra se u subotu od 19 sati uz prenos na TV Arena, kec se plaća kvotom 2,15, nerešen ishod vredi 2,95, a dvojka 3,60.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport


tagovi

SuperligaSrbijaMiloš VeselinovićJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara