"Vinsent Tan"
"Vinsent Tan"

Je l` Sarajevo gde je nekad bilo ili se Vinsentu Tanu samo učinilo?

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.12.13. | 15:21

Malezijski multimilijarder, koji poslednjih sezona pravi dar-mar u Kardif Sitiju, preuzeće tim sa Koševa

Vinsent TanNavijačima Kardifa se smučila samovolja Vinsenta Tana, hirovitog multimilijardera iz Malezije koji se nije libio ni da promeni boju dresa, pa i grb velškog kluba. Najava da bi mogao smeni i omiljenog trenera Malkija Mekeja pokrenula je i lavinu protesta u Kardifu, pominju se čak i ulične demonstracije, ali… Ostrvska realnost je jedno. Ova naša na siromašnom Balkanu sasvim drugačija, pa su u BiH sa oduševljenjem dočekali Tana, koji će prema poslednjijm informacija preuzeti apsolutnu kontrolu nad fudbalskim klubom Sarajevo!

Kontroverzni biznismen je, javljaju bosanski mediji, sa čelnicima kluba dogovorio promenu Statuta po kojem će ubuduće biti dozvoljeno preuzimanje vlasništva nad Sarajevom putem direktnih investicija.

Izabrane vesti

Sume se naravno čuvaju u tajnosti, ali se ranije šuškalo da bi Tan momentalno trebalo da u Bordo tim uđe sa tri miliona konvertibilnih maraka, tačnije oko 1.500.000 evra. Deo te sume biće uložen u vraćanje dugova, koji su do sada sprečavali uzdizanje Sarajeva.

I ono što je najbitnije: portal Klix.ba javlja da je dogovreno da niko, ni pod kojim uslovima, neće menjati grb, boju i ime fudbalskog kluba Sarajevo!

Uzbudljivi dani na Koševu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

BiHEvropaFK Sarajevomeđunarodni fudbalVinsent Tan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara