Jedinak jedini pogodio na Riversajdu! Aston Vila za pola koraka bliža Premijer ligi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.05.18. | 20:17

Australijski vezista strelac jedinog pogotka u Midlzbrou, kojim su gosti sa Vila Parka stekli značaju prednost pred revanš

Da se zna ko je veći i kome je mesto u Premijer ligi. Aston Vila je slavila na Riversajdu u prvoj utakmici polufinala plej-ofa za šampionsku titulu, što ju je za korak približilo bliže finalu na Vembliju, odnosno pola koraka konačnom cilju, a to je elitni rang - 1:0 (1:0).

Za jedini pogodak u mreži Midlzbroa bio je zaslužan iskusni australijski vezista Mile Jedinak, koji se u ključnom 15. minutu utakmice izvio iznad svojih čuvara i odličan centaršut iz kornera Džeka Griliša sa ivice peterca glavom poslao uz samu stativu nemoćnog Darena Rendolfa.

Izabrane vesti

Šanse za promenu rezultata praktično je bilo samo do kraja prvog poluvremena, kada su po nekoliko solidnih pokušaja imala oba tima. Ipak, tada nije došlo do promene rezultata, pa je u nastavku drastično opao ritam.

Aston Vila se svojski trudila da sačuva svoju prednost, ekipa Stiva Brusa se trudila da „ukrade“ svaki minut i u tome je uspela, dok je domaćin nešto ozbiljnije pokušao tek u samoj završnici meča, ali je tada bilo prekasno za promenu rezultata.

Revanš je zakazan za tri dana na Vila Parku, kada će domaćin pokušati da odbrani stečeno preimućstvo iz prve utakmice i počne pripreme za Vembli.

Foto: Action images


tagovi

Mile Jedinak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara