"Nenad Lalatović"
"Nenad Lalatović"

Jedinstven "alibi" Lalatovića: Ne dobija sit, nego gladan…

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.10.13. | 20:42

… A u Voždovcu su plate redovne?!

Nenad LalatovićNaslušali smo se poslednjih godina priča o tome kako nije lako igrati "na prazan stomak", ali smo posle susreta Voždovca i Spartaka možda i prvi put čuli da ne valja ići ni u drugu "krajnost". Trener Zmajeva Nenad Lalatović je, naime, ocenio da privilegija kakvu on i njegovi igrači uživaju u Voždovcu ume da bude i veliki problem za tim.

Redovne plate, naime, umeju da pogubno utiču na igrače, kaže Lalatović posle poraza od Spartaka.
"Zasluženo smo izgubili iz prostog razloga što smo za prvih 15 minuta propustili tri šanse iz kategorije 100 odsto. Mogli smo da rešimo utakmicu, ali nismo uspeli".

Izabrane vesti

Zašto? Ovakav "alibi" niste čuli u ligama takozvane petice.
"Rekao sam igračima u svlačionici da utakmicu ne dobija sit već gladan, a ovde smo svi siti. Primamo redovno plate i onda nam dođe neki klub poput Spartaka, a nije on jedini, gde nisu primili platu tri ili četiri meseca. Igrači žele da se dokažu i pronađu novi angažman i onda grizu", iskreno će Lalatović, ali se nadamo da ga predsednici drugih superligaških klubova neće čuti, jer bi im svašta palo na pamet.

Šef struke Subotičana Dragi Kanatlarovski bio je vrlo kratak.
"Zaslužili smo pobedu, jer  smo je više želeli. Izgarali smo na terenu. Posebno me raduje što nismo primili gol, prvi put u ovoj sezoni".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dragi KanatlarovskiNenad LalatovićSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara