""
""

Ješić doveo “svoje“ Brazilce u Sarajevo

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.11.15. | 23:09

Pomenuti dvojac stiže iz ekipe Jangon junajted iz Mjanmara, koju je prije dolaska u Sarajevo trenirao sadašnji šef struke tima s "Koševa"

(preuzeto sa www.nezavisne.com)

Izabrane vesti

Fudbalski klub Sarajevo će na proljeće biti jači za dvojicu novih fudbalera. Aktuelni prvak BiH će uskoro potpisati ugovor sa dvojicom igrača iz Brazila, Cezarom Augustom Hermenegildom (29) i Emersonom Luizom (29).

Brazilski internacionalci su juče stigli u Sarajevo, a već danas bi trebalo da se priključe treninzima bordo tima. Pomenuti dvojac stiže iz ekipe Jangon junajted iz Mjanmara, koju je prije dolaska u Sarajevo trenirao sadašnji šef struke tima s "Koševa" Miodrag Ješić. Upravo je Ješić inicijator dolaska Brazilaca s obzirom na to da je dobro upoznat s njihovim kvalitetima.
"Jako sam sretan, jer je ovo odlična prilika za moju karijeru. Radio sam s trenerom Ješićem i u Mjanmaru, on voli moj fudbal i vjeruje u moj fudbal i hvala mu", rekao je Emerson.

Njegov zemljak takođe je presretan zbog dolaska u Sarajevo.
"Ovo je odlična prilika za mene, moju karijeru, hvala treneru Ješiću što mi je dao priliku da pokažem šta znam i koliko mogu", riječi su Cezar Augusta.

Hermenegildo je od 2012. za Jangon odigrao 100 utakmica i postigao 105 golova, dok Luiz, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog, u protekle dvije godine odigrao 47 utakmica i postigao 25 pogodaka.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(Tekst i foto: Nezavisne)


tagovi

Republika SrpskaMiodrag Ješićmeđunarodni fudbalFK SarajevoBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara