"Jojic i Brasanac"
"Jojic i Brasanac"

Jojić: Ako ne pobedimo Javor... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.13. | 15:56

„Ivanjičani su na svom terenu nezgodan protivnik, ali moramo da pružimo maksimum i osvajanjem tri boda prekinemo seriju loših rezultata“, uverava Darko Brašanac pred naredno kolo Superlige

 

Jojic i BrasanacKraj ili nastavak crne serije? Gostovanje u Ivanjici (subota, 14 časova) pokazaće da li Vladimir Vermezović opravdano uživa podršku sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića, a 90 minuta okršaja sa Javorom jesu li reči šefa struke – „nemam šta da zamerim igračima“ – samo kliše svojstven ovdašnjim fudbalskim prilikama.

Izabrane vesti

U taj meč crno-beli ulaze uzdrmani vezanim kiksevima protiv Hajduka (1:1), Slobode (0:0) i Vojvodine (1:2), ali uveravaju da je užasnim rezultatima došao kraj.
„Ne bih to nazvao krizom igre, već tankom realizacijom. Na svakoj utakmici smo stvarali izgledne prilike, jedini je problem bio što ih nismo koristili. Ne bi trebalo da se brinemo za nastavak šampionata, imamo četiri boda prednosti i samo je potrebno da budemo opušten, više koncentrisani u završnici“ upozorava Miloš Jojić.

 

Iz reči strelca počasnog gola u derbiju sa Novosađanima jasno se može zaključiti da susret na stadionu pored Moravice ima specifičnu težinu.
„Svaka naredna utakmica je najvažnija, tako i ova u Ivanjici. Osam kola je do kraja, kao što je šef rekao pred početak prolećne sezone, svako je kao finale. Dozvolili smo sebi da protvniku damo šansu, ali ne bi trebalo da brinemo za ishod prvenstva. Idemo da prekinemo niz, iako znamo da Javor igra zatvoreno, na kontru, ima dobre napadače, a sačekaće nas na teškom terenu. Mi smo, ipak, Paritzan i ako ne uspemo tamo da pobedimo... O čemu onda da pričamo“, dodao je Jojić, uz poziv navijačima da podrže ekipu u teškim trenucima.

Posao lideru na tabeli otežaće izostanci Aleksandra Mitrovića i Nikole Ninkovića (pauziraće zbog žutih kartona), dok se u startnih 11 vraćaju Saša Ilić i Aleksandar Miljković.
„Nije lepo što smo ispustili prednost, ali se i dalje mi pitamo. Ako počnemo ponovo da pobeđujemo titula će biti naša. Važno je da opet uđemo u dobru seriju i vratimo igru s početka drugog dela prvenstva. Ivanjičani su na svom terenu nezgodan protivnik, ali moramo da pružimo maksimum i osvajanjem tri boda prekinemo seriju loših rezultata“, dodao je Darko Brašanac.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

darko brašanacEvropaMiloš JojićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara