""
""

Jokanović konačno na klupi premijerligaša? Jedini realan favorit...

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.10.17. | 17:35

Srpski trener ima dobre šanse

Ostrvske kladionice najmanje kvote daju na Manuela Pelegrinija, Roberta Manćinija i Karla Anćelotija, ali realan favorit za klupu Vest Hema je Slaviša Jokanović!

Izabrane vesti

Srpski stručnjak iz Fulama je u ovom trenutku najbliža opcija da nasledi Slavena Bilića na klupi Čekićara. Hrvatskom treneru su odbrojani dani na klupi Vest Hema posle očajnog početka sezone i debakla na svom terenu od Brajtona. Samo jak ugovor štiti Bilića od otkaza, ali klupski čelnici su izgubili strpljenje i rado će isplatiti obeštećenje Hrvatu da se skloni sa klupe i da neko drugi pokuša da spasi brod koji tone.

Tu je Jokanovićevo ime iskočilo u prvi plan jer želje poput Pelegrinija, Manćinija i Anćelotija nisu realne. Lokalni mediji, dobro upućeni Get Vest London, tvrde da je Jokan u ovom trenutku najrealnije rešenje za klupu Vest Hema. Pored njega, klub razmišlja i o Šonu Dajču iz Barnliju, ali je mala verovatnoća da će Englez napustiti Turf Mur usred odlične sezone koju ima sa Klaretsima. Vest Hem nema vremena za gubljenje i Jokanović je daleko izvesnije rešenje.

Srpski stručnjak je u nekoliko navrata bio blizu Premijer lige. Najbliži je bio pre dve i po godine kada je sa Votfordom obezbedio plasman u elitni rang engelskog fudbala, ali nisu nastavili saradnju. Potom se u nekoliko navrata pominjao za premijerligaše u kojima se pripremala smena trenera. Među njima je bio i Vest Hem. Letos je bio želja Kristal Palasa, ali su se na Selhurst parku tada odlučili za Franka de Bura. I zažalili...

Jokanović ima važeći ugovor sa Fulamom u kojem mu ove sezone i ne ide baš najbolje pošto je trenutno 10. na tabeli Čempionšipa. Ipak, raniji dobar rad u Votfordu i Fulamu mu otvara vrata Vest Hema. Mnogo toga će zavisiti i od spremnosti Fulama da usred sezone ostane bez trenera.

(FOTO: Action images)


tagovi

ČempionšipEngleskaFulamPremijer ligaSlaviša Jokanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara