""
""

Jokić i Milsap? Oni su na drugom ili trećem sastanku! Još grade romansu, drže se za ruke, opuštaju se, grade poverenje...

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.10.17. | 23:27

Trener Majkl Meloun objasnio kakva je trenutna situacija na relaciji dvojice visokih igrača...

Velika su očekivanja u svlačionici Denvera uoči početka nove NBA kampanje. Takvog su mišljenja analitičari dešavanja u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, tako misli i Nikola Jokić, a na istim talasnim dužinama je i trener Majkl Meloun. 

Izabrane vesti

Igrači Denvera imali su slobodan dan nakon poraza od Oklahome u predsezonskom finalu, a Meloun je izašao pred novinare i sumirao utiske iz dosadašnjeg dela priprema.
„Bili smo iscrpljeni protiv Oklahome. Ali, bilo je dobro. Mislim da smo generalno odradili najbolje pripreme. Sada je dobro što su momci dobili slobodan dan, jer su zaslužili. Opet, treba da budu spremni i da se vrate u salu i nastave dalji rad. Morao sam da im pružim slobodan dan pošto sam osetio da posle dugih i napornih priprema po prvi put nismo imali dobar, nadahnuti trening. Tako nešto ne sme da se dogodi sedam dana pre početka sezone“, kaže Meloun i produžio:
„Kada smo završili taj loš trening rekao sam momcima: 'Hajde sad lepo da razgovaramo o ovom sr...u od treninga koji smo odradili. Hajde da promenimo nešto'. Dugo sam u ligi i znam da su najteži treninzi posle slobodnog dana“.

ANALIZA! Divizija Atlantik: Kajrijev Boston, kraj Bruklinovog čistilišta, “junačenje“ Niksa sa Hardavejom, kraj “procesa“ u Filadelfiji...

Nada se trener Denvera da bi ova sezona mogla da bude bolja od prethodnih, a očekuje da bi veteran Pol Milsap mogao da bude taj koji će promeniti stanje na terenu. Doduše, zajedno s Nikolom Jokićem, oko koga će Nagetsi graditi igru u budućnosti. Zbog toga je Meloun govorio i o odnosu dvojice potencijalnih nosilaca igre.
„Njih dvojica su trenutno na drugom ili trećem sastanku. Još traže način da se opuste jedan kraj drugog, drže se za ruke, grade poverenje, gledaju kako bi stvari mogle da se razvijaju u budućnosti. Ja vidim napredak, ne znam šta oni vide“.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Denver NagetsMajkl MelounNBA ligaNikola JokićPol Milsap

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara