""
""

Jokiću i Lovernju prija Las Vegas, Nastić odličan u prvom meču za Golden Stejt (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.07.15. | 08:36

Jokić je na parketu u pobedi Denvera nad Majamijem proveo 20 minuta i za to vreme postigao osam poena i zabeležio tri skoka. Lovernj je igrao 28 minuta i jedan skok mi je nedostajao do dabl-dabl učinka: 11 poena i devet uhvaćenih lopti

Nikola Jokić i Žofri Lovernj nastavljaju sa osvajanjem Amerike u dresu NBA ligaša Denver Nagetsa. Ekipa iz Kolorada je u meču Letnje lige u Las Vegasu savladala Majami Hit sa 86:83, a pomenuti tandem pod košem je imao imao zapažen učinak.

Izabrane vesti

Jokić je na parketu proveo 20 minuta i za to vreme postigao osam poena i zabeležio tri skoka. Lovernj je igrao 28 minuta i jedan skok mi je nedostajao do dabl-dabl učinka: 11 poena i devet uhvaćenih lopti.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Jan Klark sa 19 poena, a pogodio je odlučujuću trojku 1,9 sekundi pre kraja utakmice. Kod Majamija najbolji strelac bio je Šabaz Napije sa 20 poena.

Ekipa Golden Stejt Voriorsa loše se provela u duelu sa Sakramento Kingsima, pošto je doživela ubedljiv poraz od 90:71. Prvi meč u opremi Voriorsa u Letnjoj ligi odigrao je Stefan Nastić, koji je prethodno nastupao za San Antonio Sparse.

Promena mu očigledno nije smetala. Naprotiv. Za 16 minuta koliko je proveo na parketu srpski košarkaš ubacio je 14 poena i uhvatio četiri lopte. Ognjena Kuzmića nije bilo u timu Voriorsa zbog lakše povrede prsta.

Džejms Anderson postigao je 17 poena za Sakramento, dok su po 13 poena dodali Dejvid Ver i Vili Koli-Stajn.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

Žofri LovernjStefan NastićSakramento KingsOgnjen KuzmićNikola JokićNBA ligaMajami HitLetnja ligaDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara