""
""

Još dvojica fudbalera napustili Crvenu zvezdu

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.07.14. | 13:13

Defanzivac koji nije bio licenciran zbog propusta kluba ipak neće dobiti šansu da debituje za crveno-bele. Klub napustio i Ljubo Nenadić koji je oprostio deo dugovanja

Još dvojica fudbalera su napustili Crvenu zvezdu. Članovi kluba sa Marakane više nisu bekovi Ljubo Nenadić i Saša Cilinšek.

Izabrane vesti

Posebno je zanimljiva epizoda oko Cilinšeka. On je prošle zime potpisao šestomesečni ugovor sa crveno-belima, ali nije debitovao u takmičarskim mečevima jer su klupski operativci zaboravili da ga licenciraju za nastavak sezone. Tako je bivši član Evijana tokom prolećnog dela sezone samo trenirao sa ekipom i igrao prijateljske mečeve. Niti je on dobio šansu da odigra zvaničan meč, niti su navijački dobili priliku da vide o kakvom igraču je reč. Na kraju ispada da je desni bek samo protraćio šest meseci u Zvezdi zbog administrativnog propusta kluba.

Marakanu je napustio i levi bek Ljubo Nenadić. Ni on nije ostavio zapažen trag s obzirom da je za dve godine odigrao tek nekoliko utakmica u prvom timu. On je postigao dogovor sa klupskom upravom o raskidu ugovora, prema kojem je pristao da oprostio deo dugovanja.

(FOTO: MN Press)

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaSaša CilinšekLjubo NenadićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara