""
""

Još jedan nož u leđa Brendanu Rodžersu… Posle Markovića, sada i Moreno

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.10.15. | 11:30

Španski defanzivac se žali na tretman koji je imao kod bivšeg trenera, a hvali Jirgena Klopa

Nije ni čudo što je Brendan Rodžers beležio slabe rezultate sa Liverpulom kada se ispostavlja da je bio prilično nepopularan u svlačionici. Nedavno je Lazar Marković koji je na pozajmici u Fenerbahčeu rekao da sa Rodžersom nije imao dobar odnos prošle sezone, a sada se oglasio i Alberto Moreno. Španski bek takođe kritikuje odnos koji je Rodžers imao prema igračima i pun je reči hvale za Jirgena Klopa.
“Sve je potpuno drugačije. Ovo je stopostotna promena. Mislim da Rodžers nije imao poverenja u mene na početku sezone. Pričao mi je da moram da treniram naporno, ali mi nije pružao šansu u prvih pet ili šest utakmica sezone. Govorio je da je sezona tek počela i da je još rano za mene, ali kada je ekipa protiv Stouka prvi put u sezoni završila meč bez primljenog gola, rekao je da nema nameru da u odbrani menja bilo šta iako je obećao da će doći moja šansa”, rekao je Moreno za ostrvske medije.

Izabrane vesti

Španac je oduševljen kakav odnos prema svlačionici ima novi trener Jirgen Klop.
“Klop priča sa igračima i svima nam je rekao da smo počeli od nule i da su nam šanse podjednake. Osećam da mi veruje jer mi je posvetio mnogo vremena. To njegovo poverenje je uticalo da počnem da pružam bolje partije i osećam se sigurnije i samouverenije.”

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLiverpulJirgen KlopEvropaEngleskaBrendan RodžersAlberto Moreno

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara