""
""

Još jedan veliki posao Lučanaca: Golemić prodat u Švajcarsku

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.02.16. | 13:38

Stameni štoper obezbediće klubu novu finansijsku injekciju

Mladost iz Lučana završila je još jedan veliki posao na fudbalskoj pijaci! Posle Milunovića koji je otišao u BATE Borisov, odnosno Frajdeja (UAE), inostrani angažman, odnosno lepu finansijsku injekciju klubu obezbedio je i Vladimir Golemić

Stameni štoper i jedan od najboljih ove jeseni u timu Nenada Milovanovića nastaviće karijeru u švajcarskom drugoligašu Kjasu. Drugu polovinu njegovog ugovora od Mladosti otkupio je tamošnji prvoligaš Lugano, piše Sportski žurnal.
"Golemić je juče napustio pripreme u Ohridu i otputovao u Švajcarsku. U prvih šest meseci igraće za Kjaso, dok će na leto preći u Lugano, takav je dogovor dva kluba. Sa Vladimirom smo imali izvanrednu saradnju tri godine, mnogo je napredovao u Mladosti od dolaska iz Celja", izjavio je trener Lučanaca Nenad Milovanović.

Izabrane vesti

Rupa u odbrani Mladosti neće ostati, jer su zamene na vreme angažovane...
"Doveli smo mladog reprezentativca BiH Sinišu Saničanina i iskusnog Darka Rakočevića. Očekujem da nadomeste odlazak Golemića, a imamo dovoljno vremena da se pripremimo i uigramo za nastavak sezone", zaključio je Milovanović.

(foto: MN Press)


tagovi

Vladimir GolemićSuperligaSrbijaMladost LučaniLuganoKjaso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara