""
""

Jovanović odgovorio Partizanu, Luka sve bliži Novom Pazaru

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.06.15. | 10:04

Trener Milinković ga želi kao zamenu za Drinčića, a vezista Hapoela ističe da nema ništa protiv povratka u Humsku

Partizanova potraga za zadnjim veznim je u Branislavu Jovanoviću dobila najrealnije moguće rešenje. Nekadašnji član Partizana, a sada prvotimac Hapoela iz Akre je pokazao volju da opet obuče crno-beli dres.

Izabrane vesti

Pošto ga je Zoran Milinković označio kao idealnog kandidata da popuni rupu nastalu odlascima Nikole Drinčića, pa i Saše Markovića, Jovanović je kontaktiran od strane Partizan i prvi koraci su napravljeni.
„Ako se vratim u Srbiju, biće to Partizan. Lepe uspomene me vežu. Titula, igranje u Ligi Evrope, plasman u Ligu šampiona. Zvala me je jedna osoba iz kluba. Ne bih da mu otkrivam identitet“, rekao je Jovanović za Žurnal.

Iz Partizana su samo nagovestili zainteresovanost, Bane je odgovorio na isti način, sada je red da klub iz Humske napravi sledeći korak i dostavi opipljivu ponudu.
„Za sada, ništa konkretno. Ugovorom sam vezan za Hapoel još godinu dana, ali imam korektan odnos sa ljudima  u klubu. Znaju i oni da želim više“, kaže Jovanović.

Prošle sezone je bio jedan od nosilaca igre Hapoela...
„Bio sam satndardan, propustio sam samo četiri utakmice, kada sam imao kartone i kada je trener u poslednjem kolu dao šansu rezervisitima. Naročito sam bio zapažen u finišu sezone kada sam postizao golove i delio asistencije“.

I dok bi Jovanović mogao da zatvori prelazni rok u Humskoj što se tiče pojačanja, sledeći na listi onih koji odlaze je najverovatnije Predrag Luka. Ofanzivni vezista crno-belih nije u planovima Milinkovića, imao je malu minutažu, a sviđa se čelnicima Novog Pazara.

Pazarci posle odlaska Matosa u Zvezdu traže pojačanje na krilnoj poziciji, a Luka je prvi pik.
„U pregovorima smo sa Partizanom o dovođenju Predraga Luke. Tražimo igrača na krilnoj poziciji, mnogo je teško pronaći pravog“, istakao je generalni sekratar Pazaraca, Redžep Korać.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag LukaFK PartizanNovi PazarBranislav Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara