"Lazić i Jović na suprotne strane"
"Lazić i Jović na suprotne strane"

Joviću se još ne ide, Lazić ljut na upravu: Ne čujemo se svaki dan telefonom kao što neki igrači čine

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.05.15. | 09:59

Na izlaznim vratima i Savićević, Katai, Bosančić… Na spisku želja su Bruno Oliveira de Matos, Milan Rodić, Rade Krunić…

Lazić i Jović na suprotne straneRekonstrukicija u Ljutice Bogdana. Treći put u razmaku od godinu dana. Ovaj put uprava možda i nema izbor, pa beogradska sportska štampa piše o radikalnim rezovima u Crvenoj zvezdi. Za ostanak Aleskandra Kataija uostalom nema para (Olimpijakosu bi trebalo isplatiti 600.000 evra), Miloš Bosančić nije zadovoljio prohteve, na izlaznim vratimima su i Vukan Savićević, Aleksandar Kovačević, pa i do nedavno na sva usta hvaljeni Darko Lazić, koji je ovog proleća pao u drugi plan.

I ne krije da je nesrećan zbog toga.
"Nije iznenađenje što me nema u ekipi. Čekao se prvi kiks od početka sezone kako bih bio sklonjen. Žao mi je što se takve stvari dešavaju u velikom klubu kao što je Crvena zvezda, nadam se da će se promeniti", otvoreno će 20-godišnji štoper u intervjuu za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Na trenera Nenada Lalatovića nije ljut, ali priznaje da sa upravom nije u dobrim odnosima.
"Ne čujemo se telefonom svakodnevno kao što to čine sa pojedinim igračima", otkriva Lazić uz opasku da bi sigurno igrao barem 70 odsto bolje da je osećao podršku kluba.

Lazić dakle ide i pitanje je da li će Zvezda moći da zaradi na njegovom transferu. Klupsku kasu će morati da popuni na drugoj strani. Navijači se nadaju da to neće biti na prodaji Luke Jovića za koga je opasno zagrizla Benfika. A i Jović se nada ostanku na Topčiderskom brdu.
"Jedva čekam novu sezonu. Ove smo verovatno ostali bez titule, ali od leta ćemo biti iskusniji za godinu dana. Mislim da sam jasno odgovorio na pitanje da li ostajem u crveno-belom dresu", kategorički će Jović u izjavi za Kurir.

Jasno, neophodna su i pojačanja. Mediji najviše pišu o "večitoj želji" Zvezde Radetu Kruniću, ali i Brazilcu iz Novog Pazara Brunu Oliveiri de Matosu. Pominje se i bek Zenita Milan Rodić, pa i supertalentovano krilo subotičkog Spartaka Srđan Plavšić kao zalog za budućnost.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperligaSrđan PlavšićSrbijaNovi PazarLuka JovićDarko LazićFK Crvena zvezdaBruno Oliveira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara