"Remi Kabela"
"Remi Kabela"

Kabela uzalud vodio na ringpišpil, sve glasnije priče da igrači Marselja buše Mičela (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.03.16. | 20:27

Olimpik mogao samo do boda na gostovanju kod Gazelek Ajačija. San o Ligi šampiona sve dalje

Remi KabelaRezultati su išli na ruku Olimpiku, pa na Velodromu nisu prestajali da sanjaju o Ligi šampiona. Ali pitanje je imaju li pravo na to, pošto slavni klub iz Marselja ni iz petog pokušaja nije uspeo da prekine crnu seriju bez prvenstvene pobede. Na gostovanju kod Gazelek Ajačija samo 1:1 za ostanak u donjem domu, šest bodova ispod Nice i mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Bodovno gledano dakle, ništa još nije izgubljeno, ali činjenica je da Marselj nema igru. Možda glasine o tome da igrači navodno miniraju Mičela, koje trener uporno negira, zaista jestu tačne? A i da nisu, sigurno je da će se posle ovog novog kiksa na jugu Francuske raspravljati o statusu šefa struke.

Izabrane vesti

A tako malo je falilo da sve priče utihnu, pošto je Remi Kabela u 80. minutu utakmice provozao naivnu odbranu Korzikanaca u goste doveo u vođstvo.

Prelep gol Kabele, ali uzaludan. Marselj, tim za koji, samo primera radi, igra Florijan Tovan, koga je Njukasl platio 16.000.000 evra, više no što iznosi godišnji budžet Gazelek Ajačija, mogao je samo da ćutke istrpi fatalan udarac u 84. minut. Neugodan centaršut Mohameda Larbija iz slobodnog udarca preleteo je sve igrače u kaznenom prostoru Marselja i završio u suprotnom uglu. Stiv Mandanda je savladan, pa je Gazelek ipak uspeo da sačuva bod.

U drugom meču večeri Bastija je nastavila sa dobrim igrama, mada verovatno neće biti sasvim zadovoljna remijem bez golova protiv Nanta. Opet, već pet kola bez poraza, nije ni to loše.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Remi KabelaMarseljNantMičelLiga 1FrancuskaEvropaBastija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara