""
""

Kad god igra – Luka Adžić pogađa! Zvezdin dres obuklo i Partizanovo dete! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.03.17. | 15:26

Kombinovani tim Crvene zvezde savladao Čukarički – 1:0

Crvena zvezda je nastavila praksu razigravanja drugopozivaca! Posle Mokre Gore igrači sa manjom minutažom danas su polagali test protiv Čukaričkog. I sudeći po rezultatu uspeli su da dobiju prelaznu ocenu.

Golom Luke Adžića Crvena zvezda je uspela da savlada kombinovanu postavu Nenada Lalatovića. Mladi kreativac je u 68.minutu sjajno kombinovao sa Vujaklijom i posle prodora uspeo da savlada golmana Brđana.

Izabrane vesti

Malobrojna publika na Marakani nije videla predstavu sa fudbalske gurmane. Uglavnom se borba vodila na sredini terena, a Čukarički je najbolju priliku na meču (igralo se dva puta po 35 minuta) propustio početkom drugog poluvremena. Međutim, Kahriman je odlično intervenisao.

Zanimljivo je da na poziciji desnog beka za Crvenu zvedu igrao Nemanja Stojić. Verovatno je rče o momku rođenom 1998.godine koji je tokom prethodne sezone igrao za omladince Partizana.

Crvena zvezda je meč protiv Čukaričkog igrala u sledećem sastavu: Supić – Stojić, Poletanović, Račić, Milošević – Milijaš, An.Luković, Adžić – Orlandić, Pavkov, Vujaklija. Igrali su još: Kahriman, Sikimić.

 


tagovi

FK Crvena zvezdaDamir KahrimanEvropaLuka AdžićNenad LalatovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara