Kad se sruši Arsenal, mogu i burgeri za doručak (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.02.19. | 11:14

Fudbaleri BATE Borisova jutro posle velike pobede nisu vodili računa o liniji

Kada se sruši Arsenal u Ligi Evrope, onda su dozvoljeni i burgeri za doručak! Fudbaleri BATE Borisova "uhvaćeni" su u petak ujutru kako u osam ujutru jedu u Burger kingu.

Veteran Aleksandar Hleb poveo je drugare iz kluba na nimalo dijetalni doručak. Nisu se igrači BATE-a ni krili, uredno su u klupskim trenerkama sedeli za stolom i krkali burgere, kao da je to, za fudbalere, najredovnija pojava.

Izabrane vesti

Trener Aleksej Baha će, verovatno, ovom prilikom progledati pulenima kroz prste, jer se  ne pobeđuje Arsenal svakog dana. 

BATE je u četvrtak uveče u šesnaestini finala Lige Evrope pobedio na svom terenu engleske "tobdžije" sa 1:0 golom Stanislava Draguna u 45. minutu. Srpski internacionalci Aleksandar Filipović i Nemanja Milić su bili starteri u beloruskom timu, dok je Slobodan Simović gledao meč sa klupe za rezerve.

Nothing rubs salt into the wounds more than sitting next to Alex Hleb and the BATE team while they celebrate beating Arsenal by wolfing down a Double Whopper meal at 8am pic.twitter.com/7DOW4XYsXE

— Charles Watts (@charles_watts) February 15, 2019

 


tagovi

BATE BorisovAleksandar HlebLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara