""
""

Kahriman: Ne znam zašto sam sklonjen!?

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.09.16. | 09:30

„Znam samo da se ja tu ništa ne pitam, ali stvarno ne znam zbog čega me nema ni na klupi", kaže povremeni reprezentativac Srbije

Gde je, šta radi Damir Kahriman?

Izabrane vesti

Prošle godine standardna jedinica Crvene zvezde već nekoliko nedelja nije ni na klupi srpskog šampiona. Skolonjen je iz prvog tima, pa je konačno progovorio i o svom statusu na Marakani.
„Znam da se ja tu ništa ne pitam. Stvarno ne znam zbog čega me nema ni na klupi, a o tome nisam razgovarao ni sa šefom stručnog štaba. Na meni je da treniram, profesionalac sam i tako se ponašam. Produžio sam ugovor na početku sezone i ne pada mi napamet na napustim klub koji volim“, rekao je Kahriman za ALO!.

Iskusni čuvar mreže, povremeni reprezentativac Srbije, podvlači da je srećan u klubu, uprkos gubitku statusa prvog golmana.
„To što sam nisam na golu nije tragedija, ali ne želim da se bavim razlozima za takvu odluku stručnog štaba. Nije mi to najgora situacija u karijeri. Svestan sam u kakvom klubu igram, ali sam svestan i svega što sam postigao u crveno-belom dresu. Srce mi je puno što pripadam Zvezdi“, napominje Damir Kahriman koji utakmice svog kluba u poslednje vreme gleda u društvu sinova Aleksandra i Stefana.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDamir KahrimanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara