"Damir Kahriman"
"Damir Kahriman"

Kahriman: Nezgodno je odskočila

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.08.16. | 12:22

Golman Crvene zvezde dodaje i da niko u svlačionici za neuspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona ne krivi Gelora Kangu

Damir KahrimanDva poslednja i nekako. Ali četiri prva gola Ludogoreca u dvomeču sa Crvenom zvezdom srpski šampion je bukvalno poklonio rivalu. Golman Crvena zvezde Damir Kahriman direktan je krivac za taj četvrti kojim je šampion Bugarske stigao do preokreta i vođstva od 2:1 u Ljutice Bogdana. Naizgled ne toliko opasan šut sa 20 metara, ali...
"Lopta je nezgodno odskočila. Želeo sam da je oborim na zemlju. Desilo se, ne znam ni sam kako", sleže ramenima crveno-bela “jedinica“.

Utisak je ipak da se trenutak koji je i definitivno “izgubio“ Zvezdinu utakmicu desio dok se nije ni igralo. Bepostreban crveni karton Gelora Kange na poluvremenu naravno. Kahriman, međutim, i odgovornost deli na jednake na časti, pa staje u zaštitu saigrača.
"Sve je to žar sporta. U tom žaru takve stvari se dešavaju. Nije to ništa strašno. U svlačionici, mi smo i dalje svi jedan za drugog i jedan za sve. Pa ni Kangu niko ne krivi", spušta loptu iskusni golman.

Izabrane vesti

O samom dvomeču sa Ludogorecom...
"Treba da budemo srećni i ponosni, a ne da tugujemo. Sutra je novi dan. Sad treba da ohladimo glave i idemo dalje. Nemamo za čim da žalimo. Ova je utakmica pokazala da smo na dobrom putu, ali budimo realni - Ludogorec je iskusniji i bolji od nas i to je put kojim mi treba da idemo", zaključio je Kahriman.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaLiga šampionaDamir Kahriman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara