"Džekson Martinez"
"Džekson Martinez"

Kakav posao: Atletikov promašaj godine otišao za 42.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.16. | 23:50

Kolumbijac potpisao ugovor sa kineskim Gvangdžouom

Džekson Martinez

Džekson Martinez napušta Atletiko Madrid posle samo šest meseci. 

Izabrane vesti

Jorgandžije su zaključile posao od čak 42.000.000 evra sa kineskim Gvangdžouom, pa će nakon samo šest meseci od kako je stigao iz Porta, Kolumbijac otići na drugu stranu sveta. Ali, neće se Džekson mnogo žaliti jer je upravo postao nasjkuplji fudbaler u istoriji azijskog fudbala.

Kolumbijac nije juče trenirao sa timom, a izostanak je objašnjen “ličnim razlozima uz dozvolu kluba”. Agent Žorž Mendeš stigao je u ponedeljak uveče na “Visente Kalderon” da pregovara oko odlaska Martineza, ali dogovor prvobitno nije pao. Ipak, nakon što mu je predočeno da nije ispunio očekivanja u Atletiku, Džekson je podvio rep i prihvatio izdašnu ponudu kineskog kluba.     

Atletiko je samo želeo da povrati novac koji je uložio u Kolumbijca minulog leta (35.000.000 evra), a novac koji su dobili sada za Džeksona Martineza biće uložen u povratak Dijega Koste sledećeg leta. Na “Visente Kalderonu” razmišljaju o povratku španskog reprezentativca, a to je moguće sam ozahvaljujući kineskim novcima koji su stigli u klub.

Džekson Martinez ostaće upamćen u Madridu po čestim povredama, ali i činjenici da je postigao samo dva gola na 18 utakmica za Jorgandžije u Primeri i u Kupu kralja.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016TransferiŠpanijaPrimerameđunarodni fudbalKinaGvangdžou EvergrandeDžekson MartinezAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara