""
""

Kaki prekipelo: Pustite me iz Reala, prodajte me do ponedeljka!

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.08.13. | 23:55

Adrijano Galijani ne isključuje opciju o povratku slavnog Brazilca u Milan

Mučna epizoda koja je trajala četiri godine dobiće svoj neslavan kraj. Brazilac Kaka, u jednom trenutku najskuplji igrač sveta i čovek koji je doveden da sa Kristijanom Ronaldom vrati Real na fudbalski krov Evrope, napušta Santjago Bernabeu posle četiri neuspešne sezone prošarane povredama i lošim tretmanom kod Žozea Murinja.

Izabrane vesti

Ono o čemu se mnogo puta spekulisalo i pričalo, sada je dobilo potvrdu. Kaki je prekipelo i večeras je zatražio trasfer iz Real Madrida. Nekada najbolji igrač sveta je otvorio karte posle prijateljskog meča u La Korunji protiv Deportiva (4:0) u kojem je postigao dva gola.

„Želim da idem. Mislim da je sada najbolji trenutak i za mene i za klub da se rastanemo prijateljski. Pričao sam sa Anćelotijem i sa klubom i oni su upoznati sa mojim namerama. Nalazim se u teškoj situaciji u ovom klubu i svi znaju šta želim. Obaveza mi je da nastavim da kao profesionalac ispunjavam obaveze i da maksimalno treniram, a moj otac je već u potrazi za novim klubom. Nadam se da ćemo do ponedeljka uspeti da nađemo novi klub“, rekao je Kaka večeras.

Mnogi su automatski njegove reči povezali sa povratkom u Milan za koji ga vezuju najslavniji momenti karijere, a izgleda da ni Rosoneri ne isključuju mogućnost povratka slavnog asa.
„Povratak Kake? On je zauvek ostao u našim srcima. Sve je moguće, videćemo...“, ostao je zagonetan Milanov transfer guru Adrijano Galijani.

Još zimus je Kaka bio na pragu Milana, ali su finansije bile problem za Rosonere. Sada su i Real i Kaka spremni na sve moguće ustupke, samo da bi se konačno rastali, a Milan bi mogao da ga dobije po jeftinoj ceni.

Možda je upravo Kaka igrač o kojem se pričalo prethodnih dana kao o poklonu Alegriju za plasman Milana u Ligu šampiona koji je Rosonerima doneo oko 30 miliona evra zarade.

Oni očajnički traže ofanzivnog vezistu, a pošto su Ljajić i Eriksen bili nedokučive mete, moguće je da je baš Kaka to misetriozno pojačanje. Zanimljivo je da u Milanu nikome nisu dali da ovog leta uzme dres sa brojem 22 u kojem se popularni Riki proslavio.

(FOTO: Action images)


tagovi

Adrijano GalijaniEvropaItalijaKakaMilanPrimeraReal MadridSerija AŠpanijaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara