"NETO POSLE GOLA HOAKINA JUVENTUSU"
"NETO POSLE GOLA HOAKINA JUVENTUSU"

Kako se u Firenci kaže izdajnik? Norberto Murara Neto!

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.01.15. | 12:38

Brazilac odbio da produži ugovor sa Violom i na leto će pojačati Juventus...

NETO POSLE GOLA HOAKINA JUVENTUSUGolman Fjorentine, Neto, učinio je najgoru moguću stvar navijačima kojima je u srcu ljubičasta boja. Brazilac će na leto pojačati najvećeg rivala Viole, Juventus i to bez obeštećenja! Sve to nakon što je poslednjih par sezona bio jedan od najkritikovanijih golmana na Apeninima zbog čestih kikseva, a jedino mu navijači nikad nisu okrenuli leđa.

Neto je odlučio da ne želi da produži ugovor sa Fjorentinom, a ni da se preseli u zimskom prelaznom roku kako bi Ljubičasti uzeli bar malo novca, već će da sedi na klupi čitavu polusezonu, te Viola za njega neće dobiti ni evro.

Izabrane vesti

Juventus planira da Bufon par sezona praktično bude mentor Netu, kako bi ga Brazilac dostojno zamenio kada legendarni Điđi odlučio da okači rukavice o klin.

Detalji ugovora nisu saopšteni, osim podatka da će Neto na Juve areni provesti četiri sezone. Neto ne bi bio toliko satanizovan posle ove odluke da se Brazilac nije izleteo u oktobru, kada je za italijansku štampu izjavio da nikada neće preći u Juventus!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Serija ANetoJuventusItalijaFjorentinaEvropaĐanluiđi Bufon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara