"Ako ste stigli do sezone 2023/2024 deinstalirajte ovu igricu podhitno"
"Ako ste stigli do sezone 2023/2024 deinstalirajte ovu igricu podhitno"

Kako znate da ste navučeni na Football Manager? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.11.14. | 17:49

Predstavljamo vam znakove po kojima možete da prepoznate svoju zavisnost od ove igrice. Ukoliko se pronađete u većini, potražite profesionalnu pomoć

Ako ste stigli do sezone 2023/2024 deinstalirajte ovu igricu podhitnoIgrate Football Managera? Ukoliko ga igrate, onda znate kako je to kada vodite Rad, i kada vas u polufinalu Lige šampiona na penale izbaci Mančester junajted. Šta obično uradite u takvim situacijama? Lome se miševi, monitori, buše se zidovi, bacaju se stolice kroz prozor, a oni najvatreniji menadžeri odu da utole tugu u nekoj od lokalnih kafana.

Pokušaćemo da vam pomognemo da uspostavite dijagnozu, pa ukoliko vam bude potrebno, da pronađete i stručnu pomoć. 

Izabrane vesti

Prvi, ali ne i najbitniji znak je oblačenje svečanog odela za neke važne mečeve, kao što je bio ovaj naš sa Mančester junajtedom. 

Kada krenete da nabrajate sve igrače iz meksičke Aperture, to vam je druga opomena da možda i niste sasvim svoji. Maza Rodrigez, Marko Fabijan, Horhe Enrikez, Akvivaldo Moskera, Migel Lajun, Kikin Fonseka, Karlos Fijero, Erik Tores - ukoliko znate ova imena, a niste dopisnik Mozzartsporta iz Meksika, znate šta vam je činiti.

Znate li da se jedan lokalni azerbejdžanski gospodin prijavio za upražnjeno mesto trenera u FK Bakuu, u CV-u prinevši samo svoj učinak sa tim klubom u ovoj nama omiljenoj igrici. On je taj posao i dobio; doduše, nije se dugo zadržao na njemu. Da li ste nekada upisali u vašu biografiju neki od rezultata sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona u sezoni 2019/2020?

Setite se i situacija kada vas žena ili majka pita kada ćete da ugasite kompjuter i da legnete da spavate, a vi kažete "za deset minuta". Sledeći put kada pogledate na sat vidite da je 11 ujutru. Kako biste ovako nešto izbegli, podignite roletne.

Koliko se puta desilo da ste predvideli neki transfer u stvarnom životu, samo prema informacijama koje ste imali iz Managera (Guarin u Inter, Aleksis u Barsu, Vilijan u Čelsi)?

Takođe, dosta puta ste u polju za pretragu kucali ime nekog 40-godišnjeg asa, kako biste ga za džabe doveli u Partizan (Rivaldo, Pravi Ronaldo, Alesandro Del Piero, David Trezege, Edgar Davids).

Oni koji znaju celu meksičku Aperturu, možda znaju i celu postavu brazilske reprezentacije do 17 godina. U tom slučaju, slobodno odmah skoknite do najbližeg sanatorijuma.

Da li vam se možda nekada dogodilo i da vaš štoper postigne pogodak u poslednjem minutu utakmice sa najvećim rivalom, i da u potpunosti pocepate i trenerku i kolena o parket, zamišljavši da ste Žoze Murinjo.

Jedan od najvećih znakova da ste blizu toga da potpuno odlepite je onaj momenat kada vam se ključni igrač povredi na šest do osam meseci, a vi budete u depresiji naredna dva dana, tokom kojih ne želite da napustite zamračenu sobu, a kamoli da izađete na kafu sa devojkom.

Ukoliko ste se pronašli u bar pet od ovih razloga, savetujemo vas da što pre pronađete pomoć, nađete devojku, otputujete negde, a možda i izbrišete ovu igricu na nekoliko meseci, čisto da vidite kako je to kada zaspete pre sedam ujutru.

(FOTO: Football Manager 2014 screenshoot)


tagovi

football managerfudbal menadžermeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara