""
""

Kakva pojačanja dovode Rad, Sloboda, Čukarički, OFK Beograd…

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.01.14. | 10:07

Užičani doveli Francuza iz Troe, triling pojačanja na Karaburmi, Rad traži napadača, Voždovac našao štopera

Iako su prireme počele mnogi superligaši i dalje tragaju za pojačanjima i nisu ni blizu završetka posla u prelaznom roku.

Izabrane vesti

Uoči odlaska u Antaliju, OFK Beograd je doveo triling pojačanja. Vratio se iskusni golman Zlatko Zečević, konačno je završen transfer Aleksandra Stanisavljevića iz iz Sloge iz Petrovca na Mlavi, a došao je i mladi štoper Kolubare Danilo Pilica. I dalje postoji opcija da plavo-bele pojača iskusni Mitar Novaković. Sa Karaburme je otišao iskusni štoper Stefan Bates koji je prošao probu u kineskom Hunanu. Klub je i napustio talentovani golman Stefan Čupić koji je pozajmljen pančevačkom Dinamu.

Pojačao se i Čukarički. Novi član Brđana je postao Slobodan Lalić, doskorašnji štoper Voždovca koji je ranije nosio dres Hajduka iz Kule. Dovođenje centralnog defanzivca je bio jedan od prioriteta trenera Milojevića u ovom prelaznom roku, a na kraju dovođenjem Lalića rešen i taj problem.  

Rad traži napadača, a izbor je pao na nekadašnjeg golgetera OFK Beograda Nenada Injca. Bivši golgeter Amkara, Volge, Al Ansara i još nekih klubova ima na stolu ponudu Građevinara, a došao bi kao slobodan igrač. Sa Radom trenira i još jedno dobro poznato lice sa superligaških terena – Dejan Babić. Bivši vezista Partizana je na probi i do polaska na pripreme u Tursku će se znati da li će potpisati ugovor sa klubom sa Banjice. Radu se neće ostvariti želja da angažuje Vuka Sotirovića, pošto je iskusni golgeter završio u Novom Pazaru.

Zanimljivo pojačanje je stiglo u Slobodu. Užičani su doveli 22-godišnjeg Francuza Sašu Pešija. On je došao iz drugoligaša Tore i igra na poziciji zadnjeg veznog. S obzirom na dobro iskustvo koje je Sloboda imala sa tamnoputim fudbalerima, Peši bi mogao da bude pun pogodak. 

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

Zlatko Zečevićfk voždovacSuperligaSrbijaSlobodan Lalićsloboda užiceRadNenad InjacDejan BabićOFK BeogradČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara