Kakve izjave Degeneka: Ako bude trebalo hitna da nas nosi...

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.08.18. | 23:21

„Na nož“, kaže Zvezdin štoper

Igra korektna, a rezultat takav da nameće Crvenoj zvezdi obavezu da u Slovačkoj juriša na pobedu. I da, kao što je primetio Nenad Krstičić, bude agresivnija. Bar isto kao i fudbaleri Spartaka.
Ništa nije rešeno“, ne predaje se Miloš Degenek, novajlija iz japanske Jokohame. „Ostavićemo srce na terenu. Ako bude trebalo hitna da nas nosi sa terena, mi ćemo ostaviti srce i pokušati da dođemo do pobede“.

Štoper crveno-belih kao da je čuo glas saigrača, da mora da se „uđe u meso“.
Moramo da budemo kao i oni ovde. Ako bog da, da povedemo i dođemo do pravog rezultata. Biće utakmica 'na nož'. 'Klanje', pa ko bude ostao – pobediće“.

Izabrane vesti

O partiji na Marakani - (samo)kritično:
"Uvek može bolje, ja sam kriv za gol, trebalo je da izađem na njihovog špica. Nije problem, svaliću svu krivicu na sebe. Moglo je i gore da bude, ali i bolje. Bolji smo rival generalno, šta je tu je... Samo onaj gore zna šta će biti. I dalje su stvari u našim rukama, nadam se da ćemo otići dalje. Znali smo za grubu igru Spartaka, kao i provokacije, ali to je fudbal", dopunio je Miloš Degenek.

Prvi put u evropskoj utakmici Marakani se predstavio Nikola Stojiljković.
„Otvorili smo lepo utakmicu, ali smo odmah primili gol. Drugačije bi se, verovatno, završilo da smo izdržali pet minuta, jer bi se oni otvorili, pa bismo bili u prilici da postignemo drugi gol i rešimo meč“, smatra napadač Zvezde.

Saglasan je i on da je dvomeč i dalje otvoren, šanse skoro pa jednake...
Slovaci su disciplinovana ekipa. Ako ne budemo dali maksimum, bićemo u problemu. U revanšu ćemo probati da budemo još agresivniji i da dođemo do povoljnog rezultata“, dodao je pozajmljeni špic Brage.

FOTO: Star sport, MN Press


tagovi

Miloš DegenekNikola Stojiljkovićkvalifikacije za Ligu šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara