""
""

Kalderon čvrsto drži titulu: Miranda i Dijego Kosta srušili borbeni Elče! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.04.14. | 22:19

Madriđani bili ispod prepoznatljivog nivoa, David Vilja promašio i jedanaesterac, ali je prvo brazilski štoper skratio muke madridskoj publici, a onda konačan rezultat postavio sjajni golgeter Jorgandžija – 2:0

Atletiko nije igrao onako kako su navikli njegovi navijači, ali ponovo ima ogromnih šest bodova prednosti u odnosu na Real Madrid. Jorgandžije su na svom terenu savladale borbeni Elče, koji je odolevao sve do 72. minuta, kada je Miranda nakon prekida matirao Manua Ereru. Situaciju za domaće igrače na ovom meču dodatno je zakomplikovao promašeni jedanaesterac Davida Vilje u 50. minutu, ali je Kalderon večeras ipak slavio tri velika boda – 2:0 (0:0).

Simeone je bio svestan da Elče ume i te kako da se brani, na teren je pored Dijega Koste i Davida Vilje, poslao i Adrijana Lopeza, ali taj trio nije dao pravi rezultat, pa je Adrijan već na poluvremenu ostao u svlačionici.

Izabrane vesti

Nakon promašenog penala Vilja je potpuno ispao iz ritma, pa se na terenu Hose Ernesto Sosa. Ta izmena je bila od krucijalnog značaja za Madriđane, pošto je bivši vezista Metalista sjajno izveo korner u 72. minutu, nakon čega je Miranda pogodio mrežu Erere.

Borbeni Dijego Kosta je u 89. minutu izborio jedanaesterac za svoj tim, a onda rutinski pogodio sa bele tačke i slavlje u Madridu je moglo da počne.

PRIMERA – 34. KOLO:

Atletiko Madrid – Elče 2:0 (0:0)
/Miranda 72, Dijego Kosta 90pen/

Subota:
16.00 Osasuna – Valensija
18.00 Levanta – Hetafe
20.00 Sosijedad – Espanjol

Nedelja:
12.00 Almerija – Selta
17.00 Valjekano – Betis
19.00 Sevilja – Granada
21.00 Barselona – Bilbao

Ponedeljak:
22.00 Malaga – Viljareal

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoao MirandaŠpanijaPrimeraElčeEvropaDijego KostaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara