"Kristijano Ronaldo i Žoze Murinjo"
"Kristijano Ronaldo i Žoze Murinjo"

Kalderon tvrdi: Ronaldo će krenuti Murinjovim stopama

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.05.13. | 17:45

Bivši predsednik Real Madrida nagovestio da će portugalski mađioničar zajedno sa Posebnim otići u Čelsi

 

Kristijano Ronaldo i Žoze MurinjoKakva je sudbina Kristijana Ronalda saznaćemo već u nedeljama koje dolaze, a prema rečima bivšeg predsednika Real Madrida, Ramona Kalderona, Portugalac će, gotovo izvesno, napustiti klub.
“Kristijano je nekoliko puta na početku sezone isticao da je nezadovoljan tretmanom. Smatram da on nema dobar odnos sa sadašnjim predsednikom Reala, posebno iz razloga što Perez ne voli igrače koje nasledi. Sećate se kako je bilo sa Arjenom Robenom i Veslijem Snajderom? Iskreno, neverovatno je kako se olako odrekao njih dvojice“, rekao je Kalderon u razgovoru za španske medije.

Izabrane vesti

Čovek koji je u fotelji Kraljevskog kluba sedeo u periodu od 2006. do 2009. godine detaljno je objasnio situaciju vezanu za Ronalda.
“On je želeo da prekrši odredbe ugovora, jer nije želeo da potpiše novi, a ima još samo dve godine do isteka. U poslednjih nekoliko godina postoji nepisano pravilo 'potpiši nov ugovor ili će biti prodat', koje se mahom poštovalo. Ako se to ne ispoštuje, igrač ne vredi ništa“.

Naravno, u redu za usluge sjajnog Portugalca stoje evropski giganti.
“Na svetu ne postoji previše klubova koji bi mogli da otkupe Ronaldov ugovor. Tu su Mančester Siti, Pari Sen Žermen i Čelsi. Mislim da nijedan drugi klub neće moći da plati toliku svotu novca. U narednih nekoliko nedelja će biti poznato da li će Kristijano produžiti ugovor ili će otići. Sve u svemu, mislim da će krenuti Murinjovim stopama“, zaključio je Kalderon.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiEvropaKristijano RonaldoPrimeraRamon KalderonReal MadridŠpanijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara