"Branislav Trajković i Miroslav Vulićević"
"Branislav Trajković i Miroslav Vulićević"

Kao Barsa za vreme Van Gala: Nikolić u Humsku donosi buket Lala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.12.13. | 09:51

Vulićević i Trajković na završnim pregovorima, crno-beli žele još dvojicu igrača Vojvodine - Škuletića i Lekovića

Branislav Trajković i Miroslav VulićevićPartizan bi u petak mogao da zaključi dva posla u susret zimskom prelaznom roku. Prema informacijama Sportskog žurnala, na završne pregovore u Humsku 1 stižu Miroslav Vulićević i Branislav Trajković, prvotimci Vojvodine, koji predstavljaju izričite želje novog trenera crno-belih Marka Nikolića.

Oni bi u tabor lidera Superlige trebalo da stignu dođu pod prihvatljivim finansijskim uslovima za osiromašenu kasu ovdašnjeg šampiona. Vulićeviću je istekao ugovor sa Novosađanima i jedina stavka koju bi rukovodstvo novog kluba trebalo da reguliše je njegova plata, dok je Trajkoviću ostalo šest meseci saradnje sa klubom sa Karađorđa, ali u takvim situacijama obeštećenje je praktično zanemarljivo i ne bi trebalo da predstavlja problem za čelnike Partizana.

Izabrane vesti

Vulićević je i letos bio interesantan crno-belima, ali tada do dogovora nije došlo, Trajkovića su poslednjih dana lovili Rusi i Turci, pominjalo se da je zainteresovana i Crvena zvezda, ali je i on sam izjavljivao kako se nada novoj saradnji sa Markom Nikolićem, koga ceni kao čoveka i trenera i po svoj prilici ta želja će mu biti uslišena. Na taj način renovirala bi se polovina jesenas ranjive odbrane crno-belih, pošto bi Miroslav Vulićević zauzeo mesto desnog beka (letos na tu poziciju doveden Nikola Aksentijević, ali već 178 dana nema takmičarsku utakmicu, Marko Živković nije zadovoljio kriterijume stručnog štaba, pa je silom prilika uz bok igrao Milan Obradović), dok će Trajković na mestu levog štoper zameniti Vojislava Stankovića, koji uprkos velikoj minutaži nije ubedio odgovorne u Humskoj da je kalibar za Partizan.

Petar ŠkuletićNajavljeni dolasci Vulićevića i Trajkovića predstavalju tek deo Nikolićevog plana za jačanje Partizana, pošto naslednik Vuka Rašovića želi još dvojicu igrača Vojvodine. Prvi je Nikola Leković, levi bek koga poznaje još iz Rada i koga je letos odveo sa Banjice u Novi Sad, a drugi napadač Petar Škuletić, strelac u derbiju sa crno-belima krajem septembra. Obojica su deca Partizana, ali nikad nisu dobili priliku u prvom timu, pa je ovo možda prilika da se vrate na veliku scenu, pošto šampion ionako kuburi sa špicevima (Kojić i Fofana), a evetualnim odlaskom Vladimira Volkova u inostranstvo otvorio bi se prostor i na levog boku.Nikola Leković

Ukoliko sva četvorica igrača Vojvodine završe u Partizanu na insistiranje Marka Nikolića, taj slučaj bi podsetio na vreme od pre deceniju i po, kad je na klupi Barselone sedeo Luj van Gal, a onda na Kamp Nou doveo zemljake iz Holandije: Vinstona Bogardea, Ruda Hespa, Bundevajna Zendena, Filipa Kokua, Patrika Klajverta, Ronalda i Franka de Bura...

Tad su Lale stizale u Kataloniju, a sad u Beograd.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Branislav TrajkovićMiroslav VulićevićNikola LekovićFK PartizanPetar ŠkuletićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara