Kao da je finale Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.09.18. | 11:59

Srbija i Izrael u klinču za trofej

Međunarodni memorijalni turnir "Stevan Ćele Vilotić" ulazi u završnicu. Omladinska reprezentacija Srbije dosad je osvojila samo bod, ali i dalje postoje šanse da završi na prvom mestu. Naša selekcija započela je turnir porazom od Mađarske (0:1), a iako su bili bolji nego u prvom meču, nisu uspeli da ostvare trijumf protiv Crnogoraca (1:1). Utakmice trećeg kola odlučiće pobednika turnira. Orlići ukrštaju koplja sa vršnjacima iz Izraela (16.30).

Selektor Srbije Nenad Sakić veruje u trijumf.
"Naporno jeste, ali od svoje ekipe želim da pokaže karakter. Cilj protiv Izraela su tri boda, borićemo se kao da je finale Lige šampiona."

Izabrane vesti

Mađarska selekcija je na njega ostavila pozitivan utisak.
"Mađari su me prijatno iznenadili. Igrali smo sa njima pre tri godine sa tadašnjom generacijom kadeta i u odnosu na taj period mnogo su napredovali. Tehnički i taktički su se poboljšali, žele da igraju za razliku od ranije, kad su igrali agresivnije, na duge lopte. Protiv Crne Gore smo bili dominantni u prvom poluvremenu, opet nismo iskoristili šanse. To nam se ponavlja, ali me ne opterećuje, niti zabrinjava. Očigledan je napredak u taktičkim zahtevima, uliva nam optimizam i daje nadu u bolje dane", rekao je Sakić, a prenosi Sportski žurnal. 


MOZZART KVOTE
16.30: (2,05) Srbija M19 (3,30) Izrael M19 (3,45)

Nekoliko igrača odsustvuje zbog povreda i obaveza u starijim selekcijama.
"Nedostaje nam nekoliko igrača, verujem da će do kvalifikacija biti sa nama. Dušan Vlahović je posle prve utakmice otišao u mladu reprezentaciju zajedno sa Filipom Stuparevićem i Svetozarom Markovićem. Zlatan Šehović, Dimitriej Kamenović, Ivan Ilić, Armin Đerlek i Kristijan Belić su povređeni. Doneće kvalitet i kada svi budemo na okupu, naša igra biće znatno bolja. Sada je još neizvesno ko će biti u timu, ali cilj je poznat. Prvo mesto u prvom krugu kvalifikacija, a potom da prođemo drugi krug i plasman na Evropsko prvenstvo", kazao je Sakić, a prenosi Sportski žurnal. 

Foto: Star Sport


tagovi

omladinska reprezentacija SrbijeStevan Ćele Vilotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara