""
""

Kapitano, hvala ti za sve - broj četiri je sada zauvek tvoj! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.05.15. | 13:47

Dres legendarnog kapitena Intera Havijera Zanetija povučen iz upotrebe

Legenda je otišla u istoriju, ali u njenu čast ni jedan igrač u budućnosti Intera neće moći da nosi broj četiri. Fantastičnom utakmicom na San Siru ili Đuzepe Meaci, kao vam više odgovara, iz upotrebe je povučen dres koji je od 1995. do 2014. godine nosio legendarni "Il Kapitano" - Havijer Zaneti.

Izabrane vesti

Ovoj spektakularnoj predstavi prisustvovao je veliki broj bivših asova, saigrača, ali i ljutih protivnika čuvenog Argentinca, a na trenerskim pozicijama svoje mesto su zauzeli Valter Zenga i Demetrio Albertini.

Legendarni golman Intera i bivši trener Crvene zvezde predvodio je tim Pupi u belim Interovim dresovima za koji je kao kapiten nastupio Zaneti, uz Tolda, Kafua, Kordobu, Samuela, Kivua, Stankovića, Kambijasa, Seržinja, Ikardija i Zamorana, dok su sa druge strane za Albertinijevu ekipu Ekspo u crvenim dresovima igriali: Toldo, Burdiso, Kostakurta, Nesta, Kanavaro, Figo, Ambrosini, Sedorf, Ševčenko (kapiten), Inzagi i Vijeri.

Na terenu su još našli Barezi, Berti, Breme, Orlandoni, Koloto, Đorkaef, Medel, Palasio, Ranokija, Samuel, Skaloni, Silvinjo i Tomazi, u ekipi Pupi, dok su sa druge strane zaigrali još Boban, Denis, Eto, Ledesma, Leonardo, Mauri, Muntari, Nakata, Peruci i Sosa.
"Svi znate šta ovaj dres znači za mene. Uvek ću biti zahvalan ovim navijačima. Ovo je neverovatan osećaj i želim da zahvalim svima koji su pomogli u proslavi ovog meča. Zauvek će te biti u mom srcu", rekao je Zaneti, sada potpredsednik milanskog velikana.

Iako rezultat nije bio u prvom planu, pobedu je ostvario Ekspo, koji je slavio rezultato 6:4, a najlepši pogodak postigao je Ernan Krespo.

"Havijere, hvala ti za sve - broj četiri je sada zauvek tvoj!".

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AItalijaInterHavijer ZanetiEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara