"Filip Kasalica"
"Filip Kasalica"

Kasalica se preselio u Ulsan, neće tužiti Zvezdu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.07.14. | 20:41

"Srećan sam što sam imao privilegiju da nosim crveno-beli dres", rekao je Užičanin

Filip KasalicaPosle dve i po godine Filip Kasalica se rastao sa Crvenom zvezdom. Momak koji će u istoriji kluba sa Marakane ostati kao upamćen kao strelac najbržeg pogotka na debiju u crveno-belom dresu (meč protiv Smedereva, minut i 13 sekundi) preseliće se u Južnu Koreju, gde je zadužio dres Ulsana.
"Ulsan ima izuzetnu reputaciju na kontinentu, jer su pretprošle sezone bili osvajači Azijske lige šampiona. Spreman sam za novi izazov u karijeri i pokušaću da ponovim uspehe igrača s naših prostora koji su ranije igrali ovde i ostavili zaita zapažen trag", rekao je Kasalica za Večernje Novosti.

Posle uvodnog izlaganja rođeni Užičanin je istakao da neće tužiti klub zbog neizmirenih dugovanja. Time je, koliko-toliko, pomogao sada već bivšim poslodavcima.
"Verujem da će Zvezda odbraniti titulu i svim srcem ću biti uz drugove. Srećan sam što sam imao privilegiju da nosim crveno-beli dres i nikad nisam razmišljao o tome da tužim klub. To nikada nije bila opcija ni za mene, ni za ljude koji brinu o mojoj karijeri", zaključio je Kasalica.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

UlsanSuperligaSrbijaFilip KasalicaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara