"Kavani"
"Kavani"

Kavani odbija rogove: Neće da postane Đavo, srećan na Parku prinčeva!

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.07.15. | 16:15

Menadžer Urugvajca rekao da je njegov klijent ostaje u svom sadašnjem klubu

KavaniŽarko želi Mančester junajted da dovede Edisona Kavanija u svoje redove jer mu je potreban mu je napadač tog tipa. Taj transfer mogao je da pogura i Anhel di Marija koji bi bio uključen u razmenu, međutim, menadžer Urugvajca je otkrtio da je njegov klijent srećan u PSŽ-u i da nema nameru da menja sredinu.
Ovog leta Edi je imao mnogo interesanata, mnogo velikih klubova je tražilo centralnog napadača. On te ponude nije razmatrao jer je dobio garancije u vezi sa njegovom pozicijom u timu“, rekao je Valter Giljilemon, menadžer Urugvajca.

Jedan od glavih razlgoa za ovakvu odluku je i najava da će Zlatan Ibrahimović promeniti mesto u timu, da će igrati više sredini terena što bi Kavaniju ostavilo više mesta u napadu.
Verujemo da će Ibrahimović igrati sve dalje od šesnaesterca da bi imao što više loptu u nogama i da će tako Kavani imati više prostora u napadu - kao što je to bio slučaj nekoliko puta u poslednjim mečevima prošle sezone. Sa tim uslovima, Kavani je srećan u PSŽ-u“, tvrdi Giljilemon.

Izabrane vesti

Kavani se pridružio PSŽ-u iz Napolija na leto 2013. godne za obeštećenje od skoro 80.000.000 evra i u svim takmičenjima postigao je 56 golova u 98 utakmica.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaprelazni rok 2015Pari Sen ŽermenFrancuskaEvropaEdison Kavani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara