""
""

Kazahstanci ogorčeni: Ubilo nas je suđenje!

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.06.16. | 22:47

“Kada su našeg igrača udarili u šesnaestercu sudija je samo prošao”, poručio je trener gostiju

Trener Ordabasija Bahtijar Bajseitov bio je nezadovoljan suđenjem portugalskog arbitra Fabija Verasima u večerašnjoj utakmici protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

Temperamentni strateg kazahstanskog tima smatra da su njegove odluke direktno uticale na rezultat i situaciju na terenu.
“Sami ste videli šta se dogodlo večeras, mi nismo očekivali ovakvu utakmicu i ovakvo suđenje. Odmah nam je sviran penal, pa crveni karton. Sve u svemu, nismo očekivali da će se sve ovako odvijati. Isti faul za koji je nama pokazan drugi žuti karton, na drugoj strani nije sankcionisan. Nismo zadovoljni suđenjem. O Čukaričkom ne mogu da kažem ništa loše, rekli smo da ćemo igrati otvoreno, ali nas je ovakvo suđenje ubilo”, rekao je Bajseitov.

Izabrane vesti

Na ekipu iz Šimkenta drastično je uticao i težak put do Beograda.
“Mi smo imali težak let iz Šimkenta, 24 sata smo putovali. Imali smo jutros trening oporavka i to je bilo sve. Ja mislim da ćemo pobediti u revanšu, samo ne znam kojim rezultatom. Ne mogu da kažem da smo bolji u ovom trenutku od Čukaričkog, nedostajala su nam četiri igrača. Kod crvenog kartona smo morali da rotiramo igrače, kako bi pokrili upražnjenu poziciju. Morali smo zadnjeg veznog igrača da vrtimo u zadnju liniju. Imali smo samo pet igrača na klupi. Našeg igrača, Goguu, kada su udarili u šesnaestercu sudija je samo prošao, nije reagovao”, zaključio je trener Ordabasija.

(Foto MOZZART Sport)


tagovi

OrdabasiMilan LešnjakFilip KasalicaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara