""
""

Kazorla se izvinio navijačima Malage: Nisam hteo da odem na onakav način

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.02.15. | 11:14

"Na kraju sam napisao oproštajno pismo. Hoću svima da se izvinim na pravi način. To me je kopkalo prethodnih godina", objasnio je Kazorla

Fudbaler Arsenala Santi Kazorla izvinio se navijačima Malage što je 2021. godine napustio taj klub i otišao u londonski Arsenal. Navijači kluba iz Andaluzije tada su bili besni zbog ovakvog poteza veziste, ali navodi da je Malagi tada bio potreban novac.

Kazorla je u sezoni 2011/12 pomogao Malagi da se kvalifikuje za Ligu šampiona, a španski klub na ime obeštećenja zaradio je oko 19 miliona evra.
“Otišao sam jer je klubu novac bio preko potreban. Arsenal je bio odlična prilika za mene, Malaga u tom trenutku nije bila stabilna i nije sa znalo u kom pravcu će klub da ide. Znam da u Malagi ima mnogo navijača koji mi nisu oprostili taj potez. Sve se dogodilo brzo prilikom transfera u Arsenal“, rekao je Kazorla za britanski Skaj.

Izabrane vesti

Ovaj fudbaler u Malagi je proveo samo jednu sezonu, ali je pružio odlične partije i na 42 utakmice postigao je devet golova.
“Nisam čak stigao ni da održim oproštajnu konferenciju u Malagi, a hteo sam to da uradim. Na kraju sam napisao oproštajno pismo. Hoću svima da se izvinim na pravi način. To me je kopkalo prethodnih godina“, dodao je reprezentativac Španije.

Kazorla je tokom prethodne tri sezone u dresu Arsenala odigrao 132 utakmice i postigao 27 pogodaka, a sa Tobdžijama je osvojio FA kup i Superkup Engleske.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Santi KazorlaPremijer ligaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara