"Dejan Kelhar"
"Dejan Kelhar"

Kelhar predstavljen u Zvezdi: Znam gde sam došao!

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.02.14. | 16:28

Operativac crveno-belih Blažo Raosavljević najavio da prelazni rok za klub s Marakane još nije završen

Dejan Kelhar

Dejan Kelhar je, kao što je i najavljeno, novi igrač Crvene zvezde. Iskusni, 29-godišnji Slovenac koji je u karijeri promenio mnogo klubova i zemalja stigao je na zahtev trenera Slaviše Stojanovića, i odmah po predstavljanju se zaputio u Sloveniju kako bi se priključio novim saigračima...

Izabrane vesti

"Ne bih govorio o sebi kao igraču, videćete kakav sam kad počnem da igram, a stručni štab je tu da me oceni. Veoma mi je drago što sam došao u Zvezdu, znam koliko je to veliki klub i kakva su očekivanja javnosti. Ovde i kad se pobedi sa 1:0 svi traže da to bude još ubedljivije. Jasno mi je i kakav pritisak vlada, ali to ću najbolje moži da osetim kada obučem dres. Sada je najvažnije da što pre počnem s radom", rekao je Kelhar.

Ono što zapada za oko jeste da je slovenački štoper prethodnih godina mnogo često menjao klubove.
"Ima tu više razloga... Sve je počelo da se događa kad sam otišao iz Serkl Briža. Zbog privatnih problema sam morao da napustim Legiju, vratio sam se u Izraelu, i dobio poziv iz turskog Samsuna, a taj klub se raspao dva meseca po mom dolasku, i ostao sam praktično na ulici. Usledila je azerbejdžanska Gabala, gde sam počeo dobro, ali je prošle godine došlo do promene stručnog štaba i jesenas mi je postalo jasno da tu nema mesta za mene", prepričao je Kelhar šta mu se događalo u karijeri prethodnih godina.

Zvezdino pojačanje imaće veliku pomoć u adaptaciji na novu ekipu jer Pečnika i trenera Stojanovića poznaje iz Celja i reprezentacije Slovenije.
"Da, Nejca znam 10 godina, mnogo mi je drago što smo ponovo u istom klubu. I trenera Stojanovića takođe dobro poznajem, znam kakav je, i verujem da će sve biti u najboljem redu", istakao je Kelhar.

Na predstavljanju Slovenca ispred kluba je, kao i prilikom promocije Save Pavićevića, bio operativac Blažo Raosavljević, koji je istakao da "prelazni rok za Zvezdu još nije završen".

(Foto: MOZZART Sport)


tagovi

Zima 2014SuperligaSrbijaDejan KelharFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara