""
""

Kelhar prošao probu u Engleskoj, Šefild mu ponudio ugovor

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.08.14. | 23:19

Slovenac u jučerašnjem meču protiv Barnslija definitivno zadovoljio ukuse trenera Stjuarta Greja i dobio je ponudu za jednogodišnju saradnju

Po svemu sudeći, slovenački štoper Dejan Kelhar se neće vratiti u Crvenu zvezdu već će karijeru nastaviti na Ostrvu.

Izabrane vesti

On je prethodnih dana boravio na probi u engleskom drugoligašu Šefild Venzdeju i po informacijama koje stižu sa severa Engleske ostavio je dobar utisak. Lokalna štampa u Šefildu piše da je Kelhar dobio prelaznu ocenu i najavljuje potpis ugovora sa popularnim Sovama.

Kelhar se priključio treninzima Šefilda u vreme dok je ova ekipa boravila u njegovoj domovini Sloveniji, a onda je zajedno sa njima otputovao na završnu fazu priprema u Englesku. Odigrao je nekoliko prijateljskih mečeva, a ispit je položio u jučerašnjem duelu protiv Barnslija u kojem je oduševio trenera Stjuarta Greja koji mu je ponudio ugovor na godinu dana. Kelhar je saslušao ponudu i vratio se u Sloveniju odakle će Greju saopštiti konačnu odluku.

Grej se nada da će doskorašnji prvotimac Crvene zvezde prihvatiti ponudu i da će u narednoj sezoni pojačati konkurenciju na štoperskim pozicijama gde se nalaze kapiten Luvens i Kamil Zajate. Sa druge strane, Roj Kontaut koji je takođe bio na probi nije zadovoljio ukuse Šefildovog trenera i nije dobio ponudu za ugovor.

Sada je na Kelharu da odgovori na ponudu člana Čempionšipa, a vremena nema mnogo jer sezona u Čempionšipu počinje narednog vikenda.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

SuperligaSrbijaŠefild VenzdejEngleskaDejan KelharEvropaFK Crvena zvezdaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara