"Rođendanska torta"
"Rođendanska torta"

Kelhar: Volim Zvezdu, volim Srbiju, plakaću ako odem

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.06.14. | 17:03

Slovenački defanzivac se za kratko vreme "zaljubio" u klub s Marakane

Rođendanska torta

Neke stvari se zaista ne mere novcem, a to pokazuje primer Dejana Kelhara, slovenačkog defanzivca, koji je proteklog proleća pomogao Crvenoj zvezdi da osvoji titulu šampiona Srbije, ali, kao i ostalim saigračima, klub mu duguje dobar deo ugovorene zarade.

Izabrane vesti

Međutim, za tih nekoliko meseci, Kelhar se "zaljubio" u crveno-bele, što pokazuje dopisivanje sa Nikolom Mijailovićem od pre dva dana na WhatsApp-u, do kojeg je došla redakcija MOZZART Sporta i objavljuje ga uz dozvolu učesnika u ovoh konverzaciji.

Kelhar je kod kuće u Sloveniji napravio tortu s grbom Crvene zvezde, na kojoj su bila ispisana imena njegove dece, sina Maga i ćerke Maje, i u društvu supruge proslavljao rezultatski uspešan boravak u Srbiji.

Mijailoviću je, između ostalog, poručio da mu nedostaje Srbija, da voli Srbiju i Zvezdu, i da će plakati ako ode iz kluba... Pogledajte...

Dopisivanje Kelhara i Mijailovića

Da li će Kelhar ostati, vrlo je neizvesno, kao i za sve ostale prvotimce Zvezde, koji već dva dana traže da im se neko od čelnika obrati i predoči im kakva je situacija...


tagovi

SuperligaSrbijaSlovenijaNikola MijailovićDejan KelharFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara