""
""

Kelhar za Mondo: Nemam više obaveza prema Zvezdi, strpljivo ću čekati da mi isplate dugovanja

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.06.14. | 15:56

"Nisam u situaciji da pravim frku. Znam da u klubu imaju mnogo problema i ja sam trenutno nebitan u ovoj situaciji"

Iskusni slovenački internacionalac Dejan Kelhar završio je svoju epizodu u Crvenoj zvezdi! Došao je zimus kako bi pojačao zadnju liniju crveno-belih, posao je odradio sasvim solidno, osvojena titula, ali i pored toga on neće ostati na Marakani. Kelhar je imao ugovor na šest meseci, a pošto ga niko iz kluba od završetka šampionata nije kontaktirao, za njega je situacija potpuno jasna.

"Nemam više nikakvih obaveza prema klubu", izjavio je Kelhar za Mondo, potvrdivši da se neće vraćati u Beograd kada završi s odmorom.

Izabrane vesti

On ipak kaže da je svestan u kakvopm je finansijskom stanju Crvena zvezda i ističe da će biti strpljiv kada je u pitanju isplata dugovanja.

"Nisam u situaciji da pravim frku. Znam da u klubu imaju mnogo problema i ja sam trenutno nebitan u ovoj situaciji", dodaje Kelhar i uverava da njegova želja da ostane na Marakani nijednog momenta nije bila sporna: "Kao i svi igrači i ja imam neki plan. Sigurno neću da sedim u Beogradu i čekam da vidim da li će nešto da se reši. Svi bismo voleli da većina igrača ostane i da se pravi neka priča za budućnost, ali teško da će tu nešto da se promeni. Zato je normalno da već tražim drugi klub. Imam neke opcije i videćemo šta će biti. Ali, tih opcija ne bi bilo da nije bilo Zvezde. Zato hvala klubu i onima koji su me doveli", iskren je Slovenac, koji ponavlja da bi se sigurno predomislio ako bi čuo da se nešto pozitivno događa u Zvezdi.

"Ako bih ostao u Srbiji, nema drugog kluba u kojem bih igrao. Gde ćeš posle Zvezde? I Partizan da me zove i da mi nudi šta god, nikada ne bih prihvatio. Imam toliko karaktera u sebi. Dosta toga sam video i doživeo u Beogradu, iako sam kratko bio, ali ne bih nikada sebi oprostio ako bih prešao na 'drugu stranu'".

Na kraju, Kelhar je istakao i veliko drugarstvo, odnosno sjajne odnose koje imao sa saigračima u Beogradu...

"U karijeri nisam imao takve prijatelje kao među igračima Zvezde! Stvarno smo držali svlačionicu, a držali smo se i van terena. Ne znam da li ću do kraja karijere sresti takve momke, kao što je bilo u Zvezdi", zaključio je slovenački internacionalac.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaDejan KelharFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara