Jan Oblak
Jan Oblak

Kepa je najskuplji samo zato što Oblak nije na prodaju – golman od 200.000.000

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.08.18. | 13:42

Novi ugovor sa Atletikom i decidirano ne svim udvaračima

Čelsi je bio priteran uz zid, nije imao kud i morao je da izdvoji 80.000.000 evra – Kepa Arizabalaga je oborio i Alisonov rekord i postao najskuplji golman u istoriji fudbala. Ali budimo realno, samo zato što Atletiko ni za živu glavu nije želeo da proda Jana Oblaka, u ovom trenutku čini se najcenjenijeg na svetu. I baš zato na stolu novi ugovor sa slovenačkog fudbalera. Ugovor koji će potvrditi njegog status jednog od najboljih na svetu.

Masivnom povišicom pre svega, a potom i otkupnom klauzulom koja u ovo vreme sumanutih transfera više i ne izgleda toliko nerealno. Umesto 100.000.000, svaki klub koji ubuduće bude želeo da otkupi Oblaka moraće da na Atletikov račun uplati čak 200.000.000 evra!

Izabrane vesti

Ideja je jasna: Jorgandžije ne žele ni da razmišljaju o rastanku sa Oblakom i ovom klauzulom žele da oteraju sve potencijalne udvarače.

Dodupe, madridski As, koji i donosi ovu vest, piše da će ugovor biti parafiran negde oko Božića, 25. decembra po julijanskom kalendaru. Bio bi to savršen poklon za sve navijače crveno-belog madridskog kluba. Samo da neko od bogatijih klubova u međuvremenu ne pomuti razum 25-godišnjem igraču.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Jan Oblak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara