""
""

Kežman vraća Vošine kapitene Kačara i Stepanova!

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.13. | 11:23

Novo rukovodtsvo novosadskih Lala ima ambiciozan plan, a posle Delača i Kaluđerovića nove mete su nekadašnji reprezentativci Srbije, kao i još neka Vošina deca iz Evrope

U Vojvodini se ne šale i prave ozbiljan tim za narednu sezonu. Dva zvučna pojačanja su već stigla pošto su novi članovi Lala postali hrvatski golman Matej Delač i srpski napadač Andrija Kaluđerović. Ali, ni tu nije kraj. Novo rukovodstvo kluba, predvođeno Matejom Kežmanom koji je glavni komandujući za transfer politiku, želi još nekoliko jakih imena.

Izabrane vesti

Najzvučnije od njih je svakako Gojko Kačar, kojem je poslata ponuda! Nekadašnji kapiten Lala već dve godine ne igra u Hamburgu, klub sa severa Nemačke uopšte ne računa na njega i karijera mu je zapala u ćorsokak. Zimus je imao ponudu Hanovera, ali nije želeo da se odrekne bogatog ugovora sa Hamburgom. Sada je u još goroj situaciji. Zainteresovanih klubova gotovo da i nema, s obzirom da ima i dugu istoriju povreda.

U Vojvodini su spremni da pruže ruku spasa nekadašnjem kapitenu i da ga vrate u Novi Sad, ali i nekadašnmju formu, posle čega bi vrlo verovatno opet otišao put inostranstva. I nije samo Kačar na listi želja. Rukovodeći tandem Mateja KežmanBalša Butorović hoće da vrati i Milana Stepanova koji je član turskog Mersina sa kojim je prošle sezone ispao iz elitnog ranga takmičenja, a nije imao ni neku veliku minutažu. Budući da je Kežman otputovao u Tursku, jasno je da postoje relane opcije da Stepanov opet obuče dres kluba u kojem se afirmisao. Još neka Vošina deca kojima u Evropi ne ide baš najbolje, mogla bi da dobiju ponudu da se vrate na Karađorđe.

Uz sve to, ozbiljno se računa na talentovane mladiće poput Kosovića, Gaćinovića ili Radoje. Oni će dobiti zavidnu minutažu u narednoj sezoni. Naravno, klub će i ostati bez nekih standardnih prvotimaca, poput Trajkovića, Vulićevića ili Oumarua. Zato se užurbano radi na dovođenju njihovih adekvatnih zamena. Revanš sa maltežanskim Hibernijansom je formalnost, a onda sledi i dvomeč sa Honvedom, koji će biti daleko ozbiljniji ispit. Do tada bi Voša mogla da ima zantno ozbiljniji tim nego što je to u ovom trenutku.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

Gojko KačarMateja KežmanMilan StepanovSrbijaSuperligaTransferi 2013FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara