"Karlos Tevez"
"Karlos Tevez"

Kineska promašena investicija - stotka bačena na debeljuce Teveza i Guarina

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.09.17. | 19:07

Trener Vu Đinguj im ne da da igraju

Karlos TevezNe igra novac, igraju igrači. Ali čak i oni koji ga baš dobro igraju ne vole kada to rade samo zbog novca. Karlos Tevez i Fredi Guarin prilično su se opustili, pa smo dočekali da ih van Evrope gotovo anonimni Vu Đinguj, privremeni šef struke Šangaja, odstranio iz tima dok kilažu ne dovedu u red.
"Moram da vodim računa i o timu i o ostalim igračima, a Tevez i Guarin su se pregojili. Ako si na terenu, a nisi 100 odsto spreman da igraš, onda je sve ovo što radimo potpuno besmisleno", ljut je trener Šangaj Šenhue.

Ima rezona, samo da nije astronomskih primanja Teveza i Gvarina. Tek da podsetimo, ovaj prvi je 29. decembra potpisao dvogodišnji ugovor koji će mu za dve godine doneti 75.000.000 evra (!), dok će Guarin morati da se zadovolji sa "skromnih" 30.000.000 za četiri sezone.

Izabrane vesti

Za te pare, mogli bi bar da stomake dovedu u red?! Umesto toga, Tevezov učinak u prvih devet meseci u Kini - istina, imao je i povredu, ali i povrede imaju veze sa time kako treniraš - 12 utakmica i samo dva gola.
"Razgovarao sam sa njim o taktici, ali dok se ne sredi - neće da igra", kategorički će Vu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Fredi GuarinKarlos TevezKinameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara