""
""

Kinezi došli po Milijaša

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.02.13. | 14:50

Predstavnici Hangžu Grintauna prisutni su na utakmici Crvena zvezda - Rid, pošto žele na delu da se uvere u kvalitete kapitena crveno-belih za kojeg su zainteresovani

Predstavnici kineskog Hangžu Grintauna posmatraju utakmicu između Crvene zvezde i austrijskog Rida, a predmet njihovog interesovanja je kapiten crveno-belih Nenad Milijaš!

Da podsetimo, prelazni rok u najmnogoljudnijoj zemlji sveta u punom je jeku, tako da sa te strane ima dosta vremena da se transfer realizuje, naravno, ukoliko bi sve tri strane postigle dogovor.

Izabrane vesti

Zanimljivo je istaći kako čitava priča počela. Naime, trener Hangžua i nekadašnji selektor Japana Takeši Okada prišao je našem izveštaču i pitao ga da mu pokaže ko je Nenad Milijaš. Kada je dobio odgovor želeo je da sazna još po nešto, a kada je čuo za Milijaševu razornu levicu...
"Da li mislite da bismo mogli da ga dovedemo i da li je skup?", pitao je Japanac.

Odgovor na ovo pitanje, naravno, nije dobio, već je upućen na čelnike Zvezde.

Poznato je da je klub sa Marakane u velikim finansijskim problemima, pa ne treba isključiti mogućnost prodaje jednog od najiskusnijih igrača. S druge strane, Kinezi nemaju problema s novcem i lako bi mogli da ispune sve zahteve i samog fudbalera i Crvene zvezde.

(foto: MN Press)


tagovi

Antalija 2013FK Crvena zvezdaNenad MilijašSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara