""
""

Kinsi bio u ludom provodu uoči utakmice u Laktašima! Zaradio povredu, a sad će i kaznu

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.12.13. | 08:10

"Nije istina da su Tarensa Kinsija napali navijači Crvene zvezde, niti simpatizeri nekog drugog kluba. To nije razlog ovog incidenta", stoji u saopštenju Partizana

Jednog od najboljih igrača Partizana ove sezone Tarensa Kinsija čeka kazna kluba zbog kršenja klupske discipline! Amerikanac je u nedelju protiv Igokee igrao s flasterom na bradi, koji nije zaradio na terenu, već najverovatnije tokom provoda, noć ili dve ranije.

Da podsetimo, Kinsi je protiv tima iz Laktaša odigrao najlošiji meč otkako je došao u Partizan, a klub iz Humske oglasio se vrlo brzo saopštenjem u kome je najavljeno da će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak.

Izabrane vesti

"Nije istina da su Tarensa Kinsija napali navijači Crvene zvezde, niti simpatizeri nekog drugog kluba. To nije razlog ovog incidenta. Vreme i mesto na kom se ovaj nemili događaj desio svakako izlazi iz okvira pravilnika kluba sa kojim su upoznati svi naši prvotimci. U skladu sa tim klub će adekvatno kazniti igrača", preneo je Mondo saopštenje crno-belih.

Kinsi je do petka boravio u SAD-u, gde je otputovao tokom božićnih praznika, uz dozvolu kluba. Po svemu sudeći, povredu je zaradio iste večeri, dan uoči puta u Laktaše.

(foto: MN Press)


tagovi

Jadranska ligaFK PartizanSrbijaTarens Kinsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara