""
""

Kladi se na... Livingston – Stranrer: Vatromet već viđen, kombinazzija je zicer!

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.02.17. | 11:09

Domaćin je veliki favorit

Prošlo je tek nešto više od polovine prvenstva u škotskoj Ligi jedan (Škotska 3), ali gotovo sa sigurnošću se može reći da Livingston strojevim korakom hita ka promociji u Čempionšip.

Izabrane vesti

Ekipa koja će ovog vikenda dočekati Stranrer nametnula se kao mašina za golove, uvek spremna da postigne pogodak više od rivala. Tome u prilog i suve brojke: Livingston je u prethodna 22 kola postigao 51 gol i trenutno ima deset bodova više od drugoplasiranog tima. Reklo bi se da njihov duel sa Stranrerom predstavlja zicer za kladioce, posebno one koji preferiraju ostrvski fudbal.

U poslednje vreme sreću Livingstonu je kvario samo Ist Fajv. To je ekipa koja ih je dva puta savladala u prethodnih mesec dana (prvenstvo i kup) i donekle bacila senku na rezultate domaćina. Ipak, i te male propuste Livingston može da ispravi ovog vikenda, jer mu u goste dolazi fenjeraš Straner.

MOZZART KVOTE: 1 (1,55), X (3,90), 2 (5,60)

Ne samo da je na ovom susretu kec viđen, nego bismo prema svim paramterima mogli da vidimo fudbalski vatromet. Tačnije, mnogo lopti u mreži Stranera. Uostalom, na 86 odsto mečeva Livingstona došlo je 3+.

Istina, forma gostiju ima u poslednje vreme tendenciju rasta. Na poslednja dva meča nemaju poraz, a nisu primili ni gol. I pored toga verujemo da na ovom meču neće biti iznenađenja: MOZZART KOMBINAZZIJA 1&3+ deluje kao logično rešenje, nešto što valja probati. Prosto, zakon brojki tera na takav rezon.

POSLEDNJIH PET

LIVINGSTON

Kvins Park (D) 1:2
Ist Fajf (G) 1:2
Piterhed (G) 3:2
Brehin (D) 3:0
Aloa (G) 2:2

STRANRER

Kvins Park (G) 1:0
Aloa (D) 1:2
Stenhaus (G) 0:1
Ist Fajf (G) 0:0
Albion (D) 3:0

TRENUTNI PLASMAN

1. Livingston 22 15 1 6 51:26 46
10. Stranrer 23 7 3 13 29:36 24

(FOTO: Action images)


tagovi

Livingstonmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara