"Kevin Garnet, Pol Pirs, Dok Rivers"
"Kevin Garnet, Pol Pirs, Dok Rivers"

Klipersi postaju Los Anđeles Seltiksi? Dok Rivers, Kevin Garnet i Pol Pirs stižu u Grad anđela?!

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.13. | 17:43

Da li će duša tima iz Bostona krenuti put Kalifornije

Kevin Garnet, Pol Pirs, Dok RiversLos Anđeles Klipersi prave paklen plan za sledeću sezonu. Plan koji će biti tako dobar, da će priča o osvajanju šampionskog prstena postati potpuno realna! Naravno, za tako nešto timu iz Grada anđela potrebna je “teška mašinerija“, a izgleda da će sve elemente potrebne za stvaranje šampionske generacije pronaći u Boston Seltiksima. Naime, prema pisanju medija u SAD, gotovo je izvesno da će Dok Rivers i Kevin Garnet napustiti Boston posle još jedne loše sezone, u kojoj ekipa nije bila ozbiljan konkurent za ulazak u finale, a kamoli nešto više. Još od trenutka kada su Seltiksi ispali od Njujork Niksa u četvrtfinalu Istočne Konferencije počela su šuškanja o raspadanju ekipe koja je 2008. osvojila šampionsko prstenje.

Celu situaciju mogla bi da iskoristi uprava Klipersa, koja želi da stvori tim sa najvišim ambicijama već u narednoj sezoni. Pored pomenute dvojice, tim iz Los Anđelesa želi da dovede i Pola Pirsa, koji bi u klub stigao kao slobodan igrač, dok bi Rivers i Garnet stigli putem trejda.

Izabrane vesti

U Boston bi stigli Deandre Džordan i Erik Bledso, kao i jedan pik prve runde drafta. Što se Pirsa tiče, uprava Seltiksa rešena je da se rastane sa legendarnim košarkašem kako bi uštedeli novac, što je i te kako razbesnelo navijače Zelenih.

Sve u svemu, jasno je k'o dan da će Klipersi uz Garneta, Pirsa, Krisa Pola i Blejka Grifina imati jedan od najjačih sastava u narednoj sezoni. Međutim, pitanje je koliko će ekipa biti jaka na terenu, jer, setite se samo sastava Lejkersa (Brajant, Hauard, Neš, Gasol, Džejmison...), koji je bio jak na papiru, ali je igrački bio jako očajan...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Boston SeltiksDok RiversKevin GarnetLos Anđeles KlipersNBA ligaPol Pirs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara